#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sırf Sabri konusundaki yorumların 180 derece değişmesine sebeb olduğu için Rijkaard kalmalı :)

bu herife teknik demek modern futbola hakaret olabilir. ama kendisinin iki katı adamları mucadele sırasında yere serecek kadar yüregini koyuyosa ortaya bu adam bu renklere yakışır. bilekleri olmasa da yüreği yakışır ^^

bi düğmesi olsa, tam şut çekerken durdurabileceğimiz :D işte o zaman tam olur.

Rijkaard bu adamın paslarını nasıl bu deni değiştirdi merak ediyorum..:S

Dribling halindeyken orta açmasın. Hepsi alakasız yerlere gidiyor. :D

Bir kaç gün içinde dön ne olur

Adama söverdik gitti sağ kanat felç oldu. Gözünü seveyim M.takımdan sağlam dön :D

Özledim, TEM e giden şutlarını özledim.

Özledim, deli gibi koşuşunu özledim.

Dööööööööööööööönnn ne olurrrrrr :D

Sabri, Sabri, Sabri, Sabri, vuruyoooooor... Volkan kaleci atışını kullanıyor, Lugano pası Yobo'ya...

Sabri , Sabri topu alıyor Şut aut, Bugün ki milli takım maçı özlemişim sabriyi ama yeni sakatlıktan çıkmasına rağmen iyiydi. 2yarıyı izlemedim ama galatasaray'a gene yaralı olur.

Bugün sakatlansa görürdüm ben o mal oğuzu lakin bi açıdan da faydası oldu gibime geliyor maç eksiğini kapattı sabri hazır gelecek bize..

Dùn ilk kez onu bukadar olgun oynadigini gòrdum. Bòyle devam Sabri!

Sabri pas yüzdesi en yüksek adamlardan birisidir. İstediği pası da atar. Ancak oyun zekası olmadığı için insanlara teknik değil gibi geliyor. Yoksa iyi top saklar, ayağının dışıyla güçlü paslar verir.

Tabii 90 km hızla giderken orta açmaya çalıştığı için sorun çıkıyor bazen:D

Bence oyun zekası var ama uygulaması kötü yoksa çektiği şutlar, açtığı ortalar yapılması gereken şeyler bence:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt