#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

sabri başgan nekadar çok dalga geçsekte heralde takımın kilit oyuncularından biri...

Sabri gerçekten kendini bilerek oynuyor.

Pasları gayet yerinde.

Rjkaardla birlikte gerçekten baya gelişti.

Ali Turanı görünce sabrinin ne kadar önemli bi futbolcu olduğunu anladım

sabriyi sevmezdim ama şimdi onsuz boş kalıyo sağ kanat gerçekten çok iyi koşuyo sol kanat rakibi bezdiriyo ortalarıda düzgün olursa tamamdır :D

Milli takımda daha iyi oynuyor.Önde boş yerler buluyor.Galatasarayda daha farklı oynuyor sanki?

merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirtiyim sabriyi çok severim hatalar yapınca kızarım ama takımı sevip hırsıyla oynayan şuandaki az oyuncudan birisidir... :)

şunu gördümde güldürdü beni buraya yazıyım dedim ben ilk defa okudum... :asd:

--Eğer kale arkasında maç izlerken top kaleyi tutuyorsa, o Xavi'dir.Alkışlayın, daha iyilerini yapacaktır.

Eğer top kalenin biraz üstünden ve yanlardan güzel bir gol pozisyon olarak çıkıyorsa, o henüzyeni yetme bir futbolcudur izlemeye devam edin .

Eğer top direk size geliyorsa, o Sabri'dir. Kaçmayın, o sizi bulacaktır. --

Sabri kendini 2 sezonda cok gelirstirdi. Bunu herkes görüyor artik. Rijkaard´in gelisi en cok Sabri´ye yaradi bence. Ben Gökhan Gönül´den daha etkili oldugunu düsünenlerdenim. Ve bunu kimseyle tartismam bile.

Sabri 3 hafta sahalardan uzak kalacakmış. Sakatlanmış tekrar.

Medical Park Sağlık Raporu: 15 Eylül Çarşamba - 15.09.2010 20:25 (MP SAĞLIK RAPORU) / Galatasaray.org

15.09.2010 20:25

Medical Park Sağlık Raporu: 15 Eylül Çarşamba

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın Gaziantepspor maçı sonrasında sakatlıkları ve tedavisi devam eden futbolcuları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:

Sabri Sarıoğlu'nun Gaziantepspor maçı sonrasında oluşan ağrıları nedeniyle bugün yapılan tetkikleri sonucunda sol kalça kaslarında kısmi yırtık oluştuğu belirlendi. Tedavisine başlanan Sabri Sarıoğlu'nun yaklaşık 3 hafta forma giymesinin zor olduğu Sağlık Ekibi tarafından belirtildi.

Ayrıca Arda Turan, Hakan Balta ve Mehmet Batdal'ın tedavilerine devam edilmektedir.

almanya maçına saklıyodur kendisini :mad:

Rijkaard inşallah Ali Turan sevdasından vazgeçer ve Serkan'ı oynatır yoksa 3 hafta Ali Turan ile geçmez :o

sabrıcim acıklama yapıyordun griptim saglamdım diye...daha bı rıkaarda kızalım neden yarım devre oynattı diye,adamlar profesyonellikten uzak.senin yaptıgın sabri yediğin kaba pislemektir.aklınızı basına alın,nerde oldugunuzu nerde forma gıydıgınızı unutmayın.ona göre hareket edin.

Ali Turan'a kaldık yine.Allah hepimize sabırlar versin.

Uğur Uçar'ı neden gönderdik anlamış değilim.

Bisey demiyorum artik. Bari 4 hafta desinler de, Oguz yine sacmalayip Milli Takima sakat futbolcu cagirmasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt