#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Linderoth olma yolunda ilerliyor malesef. Ara transfer döneminde yerli bir sağ bek almamız lazım.

Moral falan kalmadı bende.Umarım Rijkaard'ın aklına Serkan Kurtuluş'u oynatmak gelir.

Oha ya sakatlanmış.Oğuz Çetin sana bütün küfürleri ediyorum şu an

Milli maca yetisir merak etmeyin. Ardayla beraber hayatta Almanya macini kacirmazlar, o maca kadar da kendilerini riske atmazlar.

Bu nasıl bir iştir anlayamadım.

En az 3 hafta diyorlarsa bu 6 hafta sürer. Ne zaman belirledikleri iyilesme tarihi tuttu ki?..................

Baris sag bek oynasin daha iyi.. orasi Ali Turan'nin posizyonu degil!

Ya kalça kası yırtılması nedir ? Hiç duymadığım sakatlıklar duydum son 2 3 yıldır .

Ulan milli takıma oyuncu vere vere bizde oyuncu kalmadı. Tüküreyim böyle işe. Sabri maç oynamadan milli maçlara çıktı. Kaldı mı sağ bek Ali'ye. Offff

Yeter ya nedir bu milli takıma giden her oyuncumuz sakat gelir. Sabri'nin de suçu var burda, kendisini neden riske atıyorki, belirtmeliydi bence sakatlıktan yeni çıktığını 90 dakika boyunca oynayamayacağını. Ekstra Arda da o darbeden sonra alınmalıydı oyundan ya da kendisi çıkmalıydı. Olmaz böyle artık profesyonel oyuncu olmayı öğrenmeleri gerek. Zaten takımdaki Türk oyuncularının kalitesi ortada bir de hem Arda hem de Sabri sakat :sad007: :sad007:

Ağır konuşcam. Artık federasyona bir ültimatom verilsin. Milli takıma tabi ki oyuncu gönderilecek ama bu ne kardeşim ya. 3 tane11 oyuncumuz sakat döndü. Bir basın açıklaması yapılmalı. Arda, maç içinde sakatlandı, oynatılmaya devam edildi. Sabri hazır olmadan oynatıldı, Balta milli takımda sakatlandı. Şerefsiz Oğuz'da Galatasaray'a laf atsın..

SAhipsiz miyiz ya!

Çağlar da Amerika kampında sakatlanmıştı.

Sağlık ekibiyle ne alakası var Samed,sebebi olan kişiler belli işte.

Milli takimdaki maçtan sonra oynatildigi için diyorum bunu.. Kayseri maçinda ne olduki sol ayaginda yirtik tespit edilmis.. demek ki vardi bile antremanda yada maçta dahada çok ilerledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt