#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Rijkaard döneminde arması uğruna oynayan, futbolunu geliştirmiş ve karakteri salam futbolcu.

2nvqank.jpg

'ben felegin su çarkina çomak sokarim

ben felegin tekerine çomak sokarim'

[video=dailymotion;xeppd]https://www.dailymotion.com/video/xeppd_cem-karaca-islak-islak_music[/video]

Keita gittiginden beri eski sabriye geri döndü cok sempatik ama bu yetmiyor heleki bi posizyonda deli etti beni soldan herif bindirio sagdanda biri kacıo oyun zekası olmadıgından önüne bırakamıyor kaleye vuruyor haybeye gitti posizyon

Amigo olacakmıs topcu olmus

sabriyi sempatik hareketleri yüzünden benimsedik koşuyo çabalıyo ama son paslarda hep şut çekmeyi tercih ediyo azıcık dikkatli olsa golleri sıralıcaz

Renkdaşlar Sabri'nin Pino'yu vurduğu anın videosu var mı?

Keita gittiginden beri eski sabriye geri döndü cok sempatik ama bu yetmiyor heleki bi posizyonda deli etti beni soldan herif bindirio sagdanda biri kacıo oyun zekası olmadıgından önüne bırakamıyor kaleye vuruyor haybeye gitti posizyon

Amigo olacakmıs topcu olmus

Aynen araya veremedi çok kızdım o pozisyonda.

Yalnız Niang'la Dianın tepesine çıktığı pozisyonda Niang hemen düşüyor sonrada hemen hakeme dönüp penaltı bekliyor

Diada beygir gibi mübarek kalkmış hemen ortaya çevirmeye çalışıyor topu

Hakem penaltı verebilirdi ama atağın başlangıcında Aykut yerde yatıyordu hakemin oyunu hemen durdurması gerekirken devam ettirdi

Yalnız bu enstantane için antuda açılan başlığa yarıldım :lol: :lol:

"Kimse de Demiyor ki Aga Bu Nedir" :asd: :asd:

Rijkaard zamanında performansı en çok artan oyuncuydu. İnşaAllah o performans düşmez. Tam Rijkaard'ın sistemine uygun oyuncuydu ama hadi hayırlısı... Umarım gene aynı şekilde devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt