#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Takımdan ilk gitmesi gereken isim Sabri diyorlar yuh. En az 10 tane isim sayılır bu takımdan gitmesi gereken. Yabancı sınırı ne zaman kalkar, o zaman Sabri'ye sallarsınız.

abi tamam Sabri gitmesin. bu kadar gönül bağınız varsa kalsın. ama ben Büyük GALATASARAY' ıma sağbekte Sabri'yi yakıştıramıyorum. gitmesi gerekenler konusunda haklısın belki 10 dan fazlada vardır ama. şöyle ters kademede iyi giren, ileriye destek veren, ortaları isabetli biri olsa fena mı olur.

abi tamam Sabri gitmesin. bu kadar gönül bağınız varsa kalsın. ama ben Büyük GALATASARAY' ıma sağbekte Sabri'yi yakıştıramıyorum. gitmesi gerekenler konusunda haklısın belki 10 dan fazlada vardır ama. şöyle ters kademede iyi ileriye destek veren ortaları isabetli biri olsa fena mı olur.

Dani Alves'i hiç izledin mi?

Sabri Türkiye'nin en iyisi bana göre. Tamam Sabri'nin yedek olmasını istiyorsak, Adnan's amcanıza bir mektup yollayın bağış fln bir yerden kaynak bulsun Maicon veya Ramos'u alsın. Sabri bugün kendini zorlamadı, bunu görmemek zor değildi. Zaten ufak bir sakatlık sorunu vardı, ilerletmemek için bazı pozisyonlarda zora sokmadı kendini, doğrusu da buydu. Ne yani Denizlispor maçında sakatlanıp ligde 3-4 hafta Ali Turan izletmesi daha mı hoş olacaktı?

Hani diyorlar ya Arda Galatasaray'ın ruhudur, satılmaz, satılmamalı vs. bence asıl ruh Sabri'dir. Sabri'nin gitmesi beni daha çok üzer.

Sabri giderse 2-3 yıl kendimize gelemeyiz. Bugünlerden daha kötü günler yaşarız.

Hakan Şükür'den sonra en ünlü futbolcumuz, inanılmaz ama gerçek, Sabridir! Eurosport ingilizce spikerleri heyecanla Sabri, Sabri demekten diğer futbolcularımızın isimlerini söylemeyi unutuyorlar neredeyse. Onun gibi çevik, her an her şey yapabilecek futbolcular Avrupa'da çok dikkat çekiyor. Avrupa standart futbolcu kaynıyor çünki. Güney Amerikalı futbolcular bile 'Avrupalılaştı' artık.

sabri dün vasattı

Bence dün sabri iyi oynadı vasat da değildi. Özellikle ortasahaya geçtikten sonra daha iyi onadı. ben her zaman söylüyorum sabri defans oynatılmamalı. Ali turan ı stoper alıyoruz sağa çekiyoruz. Cana yı stopere ne yaptımız belli değil. Üstüne basa basa söylüyorum Sabri varken boş yere sağ açık arıyoruz. En mantıklısı iyi bir sağ bek almak. Ha tamam bulması zor ama bunu bulmak için para almıyormu Adnan Sezgin. Sabri çok hareketli bir oyuncu sağ beke atılınca bana sabriyi frenliyormuşuz gibi geliyor. Bir yerden iyi olmus da olabilir aslında mesela artık kendi yerinde sağ açık oynadığında bile defansif görevlerini yapabilir. Otomatik olarak geriye gelecektir yardım etmeye yani diyoruzya kanat admları gittimi gelmiyor diye bence sabri defans oynaya oynaya istemdışıda olsa gelecektir. Tek eksiği hızlı oyunda pas dağatma e yanında sağa yakın Elano oynuyor bıraksın Elano dagatsın sağdan sola o sadece kendi işine baksın derim ben.

Bence dün sabri iyi oynadı vasat da değildi. Özellikle ortasahaya geçtikten sonra daha iyi onadı. ben her zaman söylüyorum sabri defans oynatılmamalı. Ali turan ı stoper alıyoruz sağa çekiyoruz. Cana yı stopere ne yaptımız belli değil. Üstüne basa basa söylüyorum Sabri varken boş yere sağ açık arıyoruz. En mantıklısı iyi bir sağ bek almak. Ha tamam bulması zor ama bunu bulmak için para almıyormu Adnan Sezgin. Sabri çok hareketli bir oyuncu sağ beke atılınca bana sabriyi frenliyormuşuz gibi geliyor. Bir yerden iyi olmus da olabilir aslında mesela artık kendi yerinde sağ açık oynadığında bile defansif görevlerini yapabilir. Otomatik olarak geriye gelecektir yardım etmeye yani diyoruzya kanat admları gittimi gelmiyor diye bence sabri defans oynaya oynaya istemdışıda olsa gelecektir. Tek eksiği hızlı oyunda pas dağatma e yanında sağa yakın Elano oynuyor bıraksın Elano dagatsın sağdan sola o sadece kendi işine baksın derim ben.

Eğer Serkan performansını devam ettirirse hiç gerek kalmaz sağ beke felan.Yedek olarak dersende gene bir Türk bulunabilir alt yapıdan v.s

Eğer Serkan performansını devam ettirirse hiç gerek kalmaz sağ beke felan.Yedek olarak dersende gene bir Türk bulunabilir alt yapıdan v.s

serkan bence de 5 tane sabri eder yaptığı asistlerle kanıtladı kendini sabrinin yıllardır kaç asisti var

serkan bence de 5 tane sabri eder yaptığı asistlerle kanıtladı kendini sabrinin yıllardır kaç asisti var

Pfff, Serkan daha düzenli forma şansı bile bulamıyor sen neden bahsediyorsun?Hem Serkan kaç asist yapmış bu kadar dillendirdiğine göre?

Pfff, Serkan daha düzenli forma şansı bile bulamıyor sen neden bahsediyorsun?Hem Serkan kaç asist yapmış bu kadar dillendirdiğine göre?

Toplamda 5 asisti var ama 7-0'lık maçta 3 tane yaptı zaten.

Bir de Trabzon kaç gol atmış, biz kaç tane atmışız ona bakalım... Malum asist gol pası olarak bilinir...

sabriden sag bek olmaz

cok detaya girmeye gerek yok

bu arada serkanlar karisiyor gene galiba:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt