#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Yahu reisler, Serkan Balcı'dan mı Kurtuluş'tan mı söz ediyoruz?

Bir tane site buldum bu analizleri veriyor Castrol Analiz diye.

Serkan Balcı ve Sabri eşit sayıda maç oynamamış o yüzden oynadığı maçlara göre oranları vermek daha doğru olur.

Serkan %78 isabetli pas ortalaması ile oynarken Sabri %68 pas ortalaması ile oynuyormuş.

İsabetli şut Serkan'da %6, Sabri de ise %16 imiş.

Topla oynama Serkan'ın %36, Sabri'nin ise % 32 imiş.

Serkan oynadığı 11 maçta ikili top çalma sayısı 26 kaybetme sayısı ise 19. Sabri ise oynadığı 6 maçta ikili top çalma sayısı 6 ve kaybetme sayısı 11. Buna baktığımızda maçlar bu konuda eşit olmasa da oynadığı maçlar boyunca Serkan'ın ikili top kazanması ikili kaybetmesinden daha fazla. Sabri ise ikili mücadelede kazandığının neredeyse iki katı kadar kaybetmiş.

Bu arada Serkan maç başı 1,72 faule uğramış ve 0,90 faul yapmış. Sabri ise 1,83 faule uğramış ve 0,66 faul yapmış.

Sabri'yi Keita mevkisinde oynuyor zannedenler mi var nedir? Adamın görevi asist yapmak değil, rakibin asistlerini kesmek rakibin sol kanat oyuncusunu ekarte etmek. Sürekli gol atıp, asist yapacak, çok sağlam ortalar açacak bir Sabri beklemek, Alves'in Messi'den fazla asist yapması gibi birşeydir heralde. Sabri'ye sürekli yüklenilmesi, ne beklediğinizin bilinmemesi olarak açıklanabilir. Şişirilen Gökhan Gönül'ümüz 2008 Ocak-2008 Temmuz'dan sonra hani nerede?

Serkan Balcı denen adamı hiç saymıyorum kusura bakmayın, yarım dönem adam akıllı oynadı diye nedir bu abartma duygusu? Zamanında Sabri'nin de çok iyi ortaları, driblingleri fln vardı hiç övülmedi. Sabri bizim yani Galatasaray'ın oyuncusu ama en az rakip taraftarlar kadar dalga geçilip, abartılı eleştiriliyor. Sabri'de hız desen var, hırs desen alası var, mücadele desen var, bana göre gününde bir Sabri Türkiye'de şuan en iyisidir. Avrupa maçlarında o kadar oynadı rezil olduğunu hiç hatırlamıyorum. Ama Gökhan Gönül en dandik Avrupa takımlarına karşı bile ezilip duruyordu yakın zamana karşı. Serkan Balcı'yı hiç anlatmıyorum. Bizim taraftar nankör başka söze gerek yok. Sabri bugün, Antep'te, Kayseri'de oynasaydı, keşke alabilsek diye konuşuyor olurduk.

2114114562.jpg

Bazı oyuncuların takımdaki önemi ancak oynamadıkları zaman anlaşılıyor.Şimdi yardırıyoruz, saydırıyoruz her türlü şeyi söylüyoruz Sabri'ye ama o yokken Ali Turna'yı da gördük, Serkan Kurtuluşu da.Hadi Serkan neyse de Sabri bu takımın en iyi elemanlarından birisidir.

renkdaşlar benim bahsettiğim serkan, Serkan KURTULUŞ.Serkan kurtuluş az süre almasına karşın bence takımında sağ bek oynayabileceğini gösterdi. kısa süre almasına karşın iyi ortalar iyi kademeler yaptı. gelecek için bana güven verdi.

Sabri ruhtur felan diyorlar bence bunlar züğürt tesellisi. Barcelonanın ruhu kim. realin, manchesterin ruhu kim. takımların ruhu olmaz takımlarda tribünlere oynayan ile saha da oynayanlar olur. tribünlere oynayan onlara hoş görünen agresiflikler, hoş görünen hareket ler yapanlara ruh deniliyor ülkemizde. ne ruhu yaaa. sabri gitse BÜYÜK GALATASARAYımız ölecek mi? bırakın bu fakir edebiyatını ruh muh yoktur takımda. madem sabri takımın ruhuyduda 11 hafta bu kadar puan kaybederken naptı. avrupadan elenirken ne gibi tepki gösterdi takımı ayağa kaldırdı.

Kalitesiz ortalar atan, öndirekte adam boşken arka direğe orta açan. vurduğu şutları tribüne gönderen bir adam ruhsa zaten vay halimize.

Sabri'den önce bu takımdan gitmesi gereken çok insan var.

Bu Sabrinin takımımıza yakışmadığı gerçegini değiştirmez. haklısın Sarp, Barış, Balta,Ali bunlarda bize yakışan futbolcular değil ama Sabrinin de bunlardan kaliteli olduğunu söylemek zor.

Sabri bu takımdaki en kaliteli 2. Türk oyuncu hatta G.G'den bile iyidir ;)

Bu Sabrinin takımımıza yakışmadığı gerçegini değiştirmez. haklısın Sarp, Barış, Balta,Ali bunlarda bize yakışan futbolcular değil ama Sabrinin de bunlardan kaliteli olduğunu söylemek zor.

Sabri onlardan kaliteli değil diyelim, ama en azından sahada bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sarp gibi maç izlemiyor sadece. :D

İstatistikin ne kadar saçma salak birşey olduğunu birkez daha gördük.Bu mantıkla M.Sarp takımın en değerli oyuncusu :rolleyes:

İşte oradaki istatistikin göstermediği şeyleri söyleyeyim

Bu sezon oynadığı maç sayısı 7.

2'sinde sonradan girdi.Toplamda 5 kez 90 dakika oynadı.Yani oradaki elemanlarla kıyaslamak saçmalıktır.Zaten niye asistini karşılaştırıyoruz anlamıyorum :DO listede Alex var, Misimoviç var,Selçuk var, Ceyhun var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt