#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri bu takımda şerefi, onuru sorgulanacak son adamlardan biridir.Haddimizi bilelim. Sabri'yi gönder Ali Turan ile oynamaya devam et.İşte bu zihniyet hakediyor Ali Turan'ı.

Sizin zihniyetiniz ne peki? Takım mağlup maşallah keyifler 10 numara hakemle şakalaşan adam mı? Antrenörünün babası ölmüş acayip acayip hareketlerle eğlenen adamlar mı? Bu adamların bu kadar eğlendiği sezon belkide tarihimizin en kötü birkaç sezonundan biri 2 maç daha kaybedersek küme düşme hattına yaklaşıyoruz. Sizin zihniyetinizin hakkettikleri oynadıkça gelinen nokta ortada. Bizim zihniyetimize laf atmadan önce kendi zihniyetinizin çarpık sonuçlarını görün.

Sabri'nin alternatifi Ali Turan'dır diyen varmı burda ayrıca? Kendinizi haklı çıkarmak için buraya Gökhan Gönül'ü Ali Turan'ı falan yazıp durmayın. Sabri'nin topçuluğuna benim şahsi olarak birşey söylediğim yok kötü bile oynasa Sabri'yi affedebilirim çünkü formda bir Sabri ilk yazacağım adamlardandır şu takıma. Ama olay sahada oynanan toptan çok farklı. Dayak arsızı çocuklar gibi oldular artık.

Küçük Hakan diyorum eleştiriyorum ya o adamların en kötü oynadıkları zamanlarda bile takım geriye düştüğünde bu kadar olduğuna şahit olmadım.

Bir kaç sene önceydi Adnan Polat daha başkan olmamıştı. Bir avrupa maçı tribünler sabriyi ıslıklıyor, Adnan Polatı gösterdi kameralar çok üzülmüştü Sabrinin ıslıklanmasına.Ve kafasında şimşekler çaktı. İşte o gün kendi kendine dedi ki " Ey Sabri bende başkan olup öyle bir takım kuracam ki, herkes seni mumla arayacak ve 1 numara olacaksın".

...Yok artık :D

Ne olursa olsun gevrek gevrek gibi sırıtan oyuncu görmek istemiyorum mağlupken!

Kaç milyon taraftar sinir harbiyle maç izlerken hiç hoş olmuyor,komik birşey varsa oda aldıkları skorlardır,zaten bu gidişte gülecem mağlubiyetlere alıştırdılar..

Sıradan Anadolu takımı gibiyiz..

Sabri'yi ben de eleştiririm kendisini futbol konusunda özellikle pas ve ortalar konusunda ilerletmiyor diye de maçta güldü diye de yerden yere vurmamak gerek. Belki de sinirden gülmüştür, olur yani bunlar bizlerde gülmüyor muyuz bazen çok sinirlendiğimizde. Artı bir de artık taraftar ayrı bir dünyaya gitmiş, futbolcular ayrı bir dünyada, teknik heyet ayrı bir dünyada kim bilir neler düşünüyorlardı. Sabri yetersiz falan, kendisini fazla geliştirmiyor, tembellik falan ediyor da en azından sahada koşuyor, didiniyor. Belki o da bırakmıştır belirli bir yerden sonra.

Yani görünen bir de o ki artık tek tek futbolcu eleştirmekle bir sonuç da alamayız. Artık bitti gibi takım, yeni bir devinim gerekli, yarısı gönderilmeli vs. vs. Sabri gönderilirse de niye gidiyor demem de artık bu olanlardan sonra tek tek futbolcu eleştirmekle bir yere ulaşamayız.

Saçma sapan konuşmayın.Bir anlık enstantaneden ne masallar uydurulmuş.5 dakika önce topu kapmak için kendini yırttığı görülmez, verdiği mücadele görülmez.Bir anlık kareden neler neler söylenir.Komik

Sabri güldü diye kin kusanlarla, Bordeaux maçından önce yine Sabri'yi linç edenler ve golden sonra Sabri'ye puta taparcasına tapanlar aynı değil mi? Geçiniz. Beşiktaş maçında karambole bir gol atar, kimse ne güldüğünü hatırlar, ne de başka birşey. Taraftarın da yarısında sorun var.

DAĞILIN !!! :asd::asd::asd::asd::asd::asd:

[video=youtube;7PgYbcthWqY]https://www.youtube.com/watch?v=7PgYbcthWqY&feature=related[/video]

Rakibe pres yapmaktan vakti kalsa sağdan Messi-vari bindirmelerini yapacaktır.

şöyle bir espri gördüm geçen

cana nın sakatlanmasına sabrinin yorumu: cana geleceğine mala gelsin..

Paftan çıktığında A takımla sezon başı kampında orta saha olarak oynuyordu.Hatta hazırlık maçında serbest vuruştan bir gol attığını hatırlıyorum.

Arda da dahil takımdaki en iyi yerli oyuncudur.Hem yetenek, hem karakter anlamında.Dalga geçilmesi haketmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt