#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

DAĞILIN !!! :asd::asd::asd::asd::asd::asd:

[video=youtube;7PgYbcthWqY]https://www.youtube.com/watch?v=7PgYbcthWqY&feature=related[/video]

TOPLANIN :D

YouTube - Sabri Sarıoğlu Turkiye-Belçika maç öncesi

YouTube - Sarbi'nin mükemmel geri pasi

YouTube - Fb 2-0 Önde Ama Oyunun Durmasını Fırsat Bilen Sabri Üçlü Çektiriyor =)

Sabri budur benim için ne eksik ne fazla.Futbol zekası bu kadar az olup bu kadar özgüveni olan başka bir sağ bek tanımadım ben.

Şu adama edeceginiz lafları başarısız yönetime edin... Futbolcunuzu kutsal formayı taşıyan ruhunu yansıtan insana değil.

Çok kaliteli ve etkili bir oyuncu olmasada Galatasaray ruhunu taşıyan, kaybetmeye tahammül etmeyen bir oyuncudur; ama bugün mücadele dahi etmeyişini hayretle izledim!!

Olmuyor iste Sabri. Uzaktan sut deneme artik ya. Her mac 1-2 kere deniyorsun hic biride kaleyi tutmuyor. :o

59.Dakika :Galatasaray atağında Sabri sağ kanattan sol kanata doğru uzun oynadı ama top doğrudan taca çıktı.

19.Dakika :Galatasaray atağında Sabri ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.

:asd:

Bunun dışında pas yüzde xaviyle yarışır. :asd:

Topla Buluşma : 27

Pas Yüzdesi : % 95

Top Çalma : 3

Yaptığı Faul : 1

Adam bence gayet iyi oynuyordu. Çıkmaması gerekiyordu.

:asd:

Bunun dışında pas yüzde xaviyle yarışır. :asd:

Topla Buluşma : 27

Pas Yüzdesi : % 95

Top Çalma : 3

Yaptığı Faul : 1

Hasan'dan kaptığı topla tek başına gol kazandıracaktı takıma. Takımın en etkili oyuncularından biriydi. Çıkmasıyla beraber orta saha hakimiyetini yitirdik.

Evet Elano blumer içine etmese golü bulacaktık.Yahu anlamıyorum, futbolcuyum diye geçiniyorlar orda topu kalecinin üstüne plase vuruyor as tavana topu ampul gibi işte.

Yine Elano pozisyonda soldan orta geliyor bomboş adam yere doğru kafa vuruyor güzelim pozisyonu mahvediyor.

sabrih.jpg

:haha::m26::weqweq::Z16:

mukemmel oynadigi macta oyundan cikarilarak tarihe altin harflerle yazilmistir:)

mukemmel oynadigi macta oyundan cikarilarak tarihe altin harflerle yazilmistir:)

İroni heralde?! Ne ileri doğru düzgün bir pas, ne adam eksiltme, ne etkili bir orta, ne adam gibi bir şut.. hiçbirini görmedik! Hepsini geçtim; kendi alışılagelmiş mücadelesini dahi koymadı ortaya! Oyundan alınması son derece doğru bir karardı.

bence ilk yarının en iyi oyuncularından biriydi elanonun atamadığı o posizyonu sıfırdan yarattı

Çok seviyorum Sabriyi. :D

Gerek mücadelesi,oyunu ve sempatikliğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt