#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Arda ile birlikte, takımın en kaliteli Türk oyuncusu diye boşuna demiyorduk. Sabri 100 maçtan 95 tanesini iyi oynar ses çıkmaz, 5 tanesini kötü oynadı mı, dalga geçilmeye başlanır.

Dalga geçilir evet. Ancak burda Sabri'yi sevmeyen tek bir kişi yoktur bana göre.

Çünkü Sabri gerçekten ne kadar kötü oynasa bile hep mücadele eder, hep birşeyler yapmak ister, hep takım adına çalışır.

Kimse onu Sarp'la, Barış'la bir tutmaz zaten.

Sabri'nin kafası çalışmaya başladı, artık maç içerisinde mantıklı hareketler yapabildiğini görmek çok güzel :) zaten mücadelesi ve hırsına lafımız yoktu

Önümüzdeki maçların kilit adamı. Sakatlanırsa kendimize gelemeyiz. Sabrisiz orta saha düşünülemez artık.

Sabri yi,bir orta saha oyuncusu olarak değerlendirebilmek için,zorlayan,baskı yapabilen,organize hücumlar yapabilen takımlara karşı izlemek lazım...Her durumda standardını koruyabilen türden bir oyuncu değil maalesef;hele de fiziksel olarak tam fit durumda değilse hangi mevkide olursa olsun çekilmez oluyor...Çok iyi bir takımda çok faydalı bir rotasyon opsiyonu olur...Tabi bu takımın ''Çok iyi takım'' seviyesine gelebilmesi için Sabri yi tartışmaya açmadan önce en az 5 tane mevkiye direkt ''kalite'' nin yerleşmesi lazım,orası ayrı...

Milli takımda sağbekte harcanıyor. Hagi Sabri için doğru yeri buldu: Sağ iç.

Kaleci

Serkan Balcı----

Gökhan Gönül---Sabri-------

Sağ tarafı bu şekilde olan Milli takımı ne İspanya ne Brazilya yenebilir.

her zaman yaziyorduk sabri bek oyuncusu degil diye.

herkes olumlu konusmaya basladi cünkü orta saha onun gercek yeri!

Sabriden ortasaha oyuncusu özellikle ic miç falan olmaz

Adam bence Galatasaray da harcanıyor gitsin Kayserispor'a falan oynasın rahat rahat.Forumda aldığım tek cezanın sahibi Sabri'dir,o yüzden herhalde antipatiğim var adama en iyi oyununu oynarken bile.

Galatasaray sanki deplasmanda aslan da

Bazı oyuncular vardır içerde dışarda aslan!

Ben onlardan bahsediyorum..

Sabri'de bir motivasyon eksikliği oluyor deplasmanda bunu çok rahat görüyorum,ıslık ve küfür yiye yiye adam yerden oynamayı öğrendi futbolu..

Ama uyanık işte,deplasmanda gene şişir babam şişir,dikkat et içerde ki maçlarda içine Lahm giriyor :D

Dışarda gene Sabri reis oluyor..

Faydasız bir oyuncu kesinlikle değil,umarım birgün futbolu öğrenir gerçek anlamda..

Elinden gelenin en iyisini yapar, Galatasaraylıdır. Son 2 sezonda tekniğini oldukça geliştirdi. Yeni sistemin Gattuso'su olacak.

Son zamanlarda ortası olsun şutları olsun oldukça isabetli bu gidişle bizim yönetim iyi paraya satar reisi :(

ulan bana bak serhat iki seni güdümlü füzeyle vururum seni şu konuda bile hagi'Ye laf atıyor. ne sinir bozucu madrabaz herifsin sen .

Xavi gibi oynadı.Hagi hep oynatsın sabriyi ortasahada.

Bu adamdan bir halt olmayacağını bu maçla umarım anlar herkes

yok Galatasaraylıymış yok aslanmışta o zaman fanatik Galatasararaylılardan bir ilk 11 oluşturup sahaya çıkalım

İlk yarıdaki şutu ve ikinci yarıdaki ortasıyla geri döndüm dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt