Gönenç Özgan
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2010
- 6.383
- 0
- 1.171
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
Sabri şut atmasa çok güzel olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ beke geçsin acilen , aynı sıkıntıyı G.Gönül de yaşamıştı orta sahaya geçince.Culio'nun yanına bileklerine hakim , mücadeleci bir adam almak şart.
Sabri şu anda Türkiye'nin en iyi sağ beki. Ligin de en iyi sağ beki. Tartışmaya açık bile değil.
Sabri şu anda Türkiye'nin en iyi sağ beki. Ligin de en iyi sağ beki. Tartışmaya açık bile değil.
Varmısın yine iddiaya? Gelecek sezon Cetin > Sabri :ka19:
Ahahaha ben varım. Cidden varım. Kazanan Gs Store'dan 500 tl'lik alışveriş ve Pierre Cardin'den bir takım elbise alma hakkı kazanacak,kabul mü?

Porsche 911 Carrera da istermiydin?
Ihtimali düsük olan iddiaları seviyorum ama bu kadar agır bir yükün atınada girmem. Viski veya Kewell imzalı forma, secimini yap.
Tamam ben de iddaaya gireyim. Eger Galatasaray seneye sampiyon olursa himmmmmmmm forumun en kucugu bildigim ben de ona bir kutu cikolata (Lindt iyidir) ve bir tane forma hediye edecegim. Internet uzerinden alip gønderirim. Tamam takim sampiyon olsun bunlari alacagim forumun en kucugune søz. Forumun en kucugu de bildigim kadariyla Beyazid herhalde.
Bebek üye var forumda![]()