#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Yeteneksizin önde gidenidir, pas veremez, şut çekemez, orta açamaz ama taraftara göre ülkenin en iyi bekidir. Neymiş efendim Galatasaray'ın çocuğuymuş. Bu taraftara herşey müstehak.

ORta sahada olmuyor. Pas kabiliyeti düşük.

Sağ beke geçsin acilen , aynı sıkıntıyı G.Gönül de yaşamıştı orta sahaya geçince.Culio'nun yanına bileklerine hakim , mücadeleci bir adam almak şart.

igrenc oynamaya devam ediyor

ortalama bir sag aciktan baska bir cacik olmaz bu cocuktan bana sorarsaniz

gecen sene bizim en buyuk sorunumuz orta saha degil iki bekimiz derkende bunu kastediyordum

birinden kurtuluyoruz digeri icin arayislara devam

Çetin İsmail Köybaşı'nın kopyası(ydı).

Ahahaha ben varım. Cidden varım. Kazanan Gs Store'dan 500 tl'lik alışveriş ve Pierre Cardin'den bir takım elbise alma hakkı kazanacak,kabul mü?

Porsche 911 Carrera da istermiydin? :asd:

Ihtimali düsük olan iddiaları seviyorum ama bu kadar agır bir yükün atınada girmem. Viski veya Kewell imzalı forma, secimini yap.

Tamam ben de iddaaya gireyim. Eger Galatasaray seneye sampiyon olursa himmmmmmmm forumun en kucugu bildigim ben de ona bir kutu cikolata (Lindt iyidir) ve bir tane forma hediye edecegim. Internet uzerinden alip gønderirim. Tamam takim sampiyon olsun bunlari alacagim forumun en kucugune søz. Forumun en kucugu de bildigim kadariyla Beyazid herhalde.

Serhatı bir kez daha ezmek icin iddiaya giricektim, icine ettiniz yani. Forma kolleksiyonum yok ki benim :ka23:

Tamam ben de iddaaya gireyim. Eger Galatasaray seneye sampiyon olursa himmmmmmmm forumun en kucugu bildigim ben de ona bir kutu cikolata (Lindt iyidir) ve bir tane forma hediye edecegim. Internet uzerinden alip gønderirim. Tamam takim sampiyon olsun bunlari alacagim forumun en kucugune søz. Forumun en kucugu de bildigim kadariyla Beyazid herhalde.

Bebek üye var forumda:D

Sabri şut atmasa çok güzel olacak.

Neden son 4 maçta 2 tane uzaktan gol attı diye mi?

Sabri topa son derece sert vuran bir isim. Ama isabet konusunda problemleri var.

Bu yüzden kaleyi tutan şutlarının golle sonuçlanma oranı yüksek. Ancak tutmayan şutları çok göze battığından tepki görüyor. Daha 2 gün önceki Chelsea Everton maçında Lampart 2 şut çekti biri nerdeyse stad dışına gidiyordu, diğeri ise dağlara taşlara gitti. Ama İngiltere Liginden her hafta uzaktan atılmış mükemmel goller izliyoruz. Çünkü adamlar deniyor. Denedikçe de gelişiyor.

Bırakın işte atıyor yahu. Bizim gol ortalamamız ne ki 4 maçda uzaktan 2 gol atmış adama şut çekme diyoruz.

Hala mı Sabri tartışılıyor yahu. Neyini tartışıyorsunuz anlamıyorum. Uzaktan şut atması gayet normal son zamanlarda çok daha isabetli vuruyor. Rijkaard Sabri'yi baya değiştirdi. Bariz fark var geliştirdi Sabri kendini. En azından sert şutlar atabiliyor kaleyide buldu mu büyük tehlike oluyor o şutlar. Arda gibi vurduğu top yuvarlana yuvarlana kaleye gitmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt