#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

sabri mümkünse hagi ye söyle seni sağbek olarak kullansın bu sezon, gelecek sezonda iyi bir sağbek alırsak yedekte beklersin bi zahmet. serkan da yedeğin yedeği olur bu yeteneğiyle.

face'de görmüştüm hoşuma gitti yazayım dedim...

"Hayat bir oyunsa neden ortalar hep Sabri'den geliyor diyenlere ithafen Sen Güiza olduktan sonra Xavi ortalasa nolur .?"

Galatasaray'ımızda takımda görmek istemediğim bir kaç futbolcudan birisi.Bi ara Avrupa'ya gidecek dediler ama gitmedi.Keşke gitsede hem bizi hemde kendisini kurtarsa.

Sabriye bence bi plaket verilmeli fifa'dan.10 yıl boyunca orta açmayı ve şut çekmeyi öğrenemeyen ilk ve tek futbolcu diye. :lol:

Hala mı Sabri tartışılıyor yahu. Neyini tartışıyorsunuz anlamıyorum. Uzaktan şut atması gayet normal son zamanlarda çok daha isabetli vuruyor. Rijkaard Sabri'yi baya değiştirdi. Bariz fark var geliştirdi Sabri kendini. En azından sert şutlar atabiliyor kaleyide buldu mu büyük tehlike oluyor o şutlar. Arda gibi vurduğu top yuvarlana yuvarlana kaleye gitmiyor.

sabriyi frank degil keita gelistirdi bence sabri yine ayni sabri fakat onunde oynayan adam onun altinda olunca dogal olarak oda berbat gozukuyor, sabrinin onune ne kadar iyi oyuncu koyarsan sabri o kadar guzel oynar ama tutupta sen onu orta sahada oynatirsan sabri bizim gozumuze boyle batmaya devam eder

Rakip takımların sol kanadında oynayan oyuncular Keitayı adam adama tuttugundan Sabri sprint yapacak bolca alan ve zaman buluyodu. Bunu kendilerine büyük diyebilen Fenerbahce ve Besiktas dahil yaptı. Defansta ise yine Keita gelip yardım ediyodu. Sabri aslında bal üretmeyen bir arıdan farksızdır. Yinede Serkan'dan daha yararlı takıma. Cetin geri gelince sag veya sol bek sorunu kalmaz.

Geçen sene Keita'nın o kadar iyi performans göstermesinin en büyük sebebi Sabri'dir. Hatırlarsanız Sabri sakatken sağ tarafta Uğur-Keita ikilisi varken Keita ne kadar etkisizdi. Sabri dönsün diye gün sayıyorduk. O günden beri Sabri'ye tek olumsuz laf etmem ben. Çünkü Değerini o zaman anladık işte. Ortasahada da kötü değil ayrıca. Ayhan Barış Mustafa gibi etkisiz değil. Hiç olmazsa rakip ceza sahasının önünde sert vuruşlar yapıyor dönen toplara. Sırf bunun için bile Ayhan yerine Sabri'yi oynatırım ortasahada.

O dedigin, Ugurun cok kötü olmasındandı. Ugur o talihsiz sakatlıgı gecirmese bugün Gökhan Gönülün esamesi bile okunmuyo olurdu. Sabrinin sakatlıgında bırak Keitanın etkisizligini rakip takımların en kazma adamları bile sag kanadımızda cirit atıyodu.

Geçen sene Keita'nın o kadar iyi performans göstermesinin en büyük sebebi Sabri'dir. Hatırlarsanız Sabri sakatken sağ tarafta Uğur-Keita ikilisi varken Keita ne kadar etkisizdi. Sabri dönsün diye gün sayıyorduk. O günden beri Sabri'ye tek olumsuz laf etmem ben. Çünkü Değerini o zaman anladık işte. Ortasahada da kötü değil ayrıca. Ayhan Barış Mustafa gibi etkisiz değil. Hiç olmazsa rakip ceza sahasının önünde sert vuruşlar yapıyor dönen toplara. Sırf bunun için bile Ayhan yerine Sabri'yi oynatırım ortasahada.

Bence geçen sene Sabri'nin patlama yapma sebebi Keita'dır:).Düşün önünde bi sağ açık var hem hücumda çok etkili,sana boş alan açıyor.Hem defansta sürekli yardıma geliyor.Bi de atletico deplasmanında Keita'nın arkasına Uğur vardı ve bi hayli etkiliydi hatırlarsan,yine de Sabri ile çok daha uyumlu oldukları bi gerçek;)

Şabri küçüklüğünde mahalledeki huysuz dede ve ninelerden çok baston yemiştir.

"Galatasaray’ın mücadele, arzu, istek paketinin üzerine çıkamaması, kaliteden-yetenekten söz edememesi, kronik rahatsızlık olarak elde duruyor. Dün gece de aslında bir pozisyon, bu problemin küçük bir özeti gibi; Dakika 16... Sabri orta sahadan aldığı bir pasla göbekten kaleye yaklaşıyor. Sağdan Baros’un soldan Stancu’nun dengesiz savunmanın arasına koşuları var (Savunma dengesiz, çünkü Buca sahada 9 kişi... Orhan sakat, Mulemo ayakkabı bağlıyor!) Sabri ise onlara ara pası atmak yerine kaleye yerden cılız bir şut gönderip takımının ilk yarıda yakaladığı en net pozisyonu yanlış tercihle heba ediyor.

Galatasaray orta sahasının özeti de aslında o pozisyon... Mücadele iyi, arzu iyi, istek iyi. Ama oyun zekâsı, kalite ya da yetenekten henüz söz edemiyoruz maalesef..."

Uğur Meleke

"Galatasaray’ın mücadele, arzu, istek paketinin üzerine çıkamaması, kaliteden-yetenekten söz edememesi, kronik rahatsızlık olarak elde duruyor. Dün gece de aslında bir pozisyon, bu problemin küçük bir özeti gibi; Dakika 16... Sabri orta sahadan aldığı bir pasla göbekten kaleye yaklaşıyor. Sağdan Baros’un soldan Stancu’nun dengesiz savunmanın arasına koşuları var (Savunma dengesiz, çünkü Buca sahada 9 kişi... Orhan sakat, Mulemo ayakkabı bağlıyor!) Sabri ise onlara ara pası atmak yerine kaleye yerden cılız bir şut gönderip takımının ilk yarıda yakaladığı en net pozisyonu yanlış tercihle heba ediyor.

Galatasaray orta sahasının özeti de aslında o pozisyon... Mücadele iyi, arzu iyi, istek iyi. Ama oyun zekâsı, kalite ya da yetenekten henüz söz edemiyoruz maalesef..."

Uğur Meleke

Adam reis goruyor iste.

Sabriyi bek yapana kadar anamız agladı şimdi hagi ortasahaya koyarak babamızı hadım ediyor.

30 senedir 1 gıdım ilerleyemeyen oyuncu...

ne işin var senin bu takımda... oynatanlar utansın...

Rezalet yaptıgı asist onu kurtarmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt