#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Yaptığı asiste rağmen rezaletti !

Göz göre göre ben bu mevkide yapamam diyor, tabiki anlayana.

"Galatasaray'ın çocuğu, mücadelesi yeter, büyük kaptan" gibi şeyler yazan ilk futbol fakirine madalya vereceğim..

Niye ıslıkıyorlanıyor anlayabilmiş değilim. Hem mevkisinde oynatılmıyor ve ona rağmen gol attırıyor Baros'a ve adamı çıkarırken bizim taraftar ıslıklıyor. Yazık.

Niye ıslıkıyorlanıyor anlayabilmiş değilim. Hem mevkisinde oynatılmıyor ve ona rağmen gol attırıyor Baros'a ve adamı çıkarırken bizim taraftar ıslıklıyor. Yazık.
Serkan 90 dakika oynarken haginin sabriyi çıkarmasını ıslamışlardır belki.

yaptığı asisti abartmayın, resmen Milan Baros topu aldı önüne indirdi orda

Pankart yapip bir yerlere asmamiz lazim, bu adam sag bek diye. Buna ragmen Baros'a harika bir pas atti. Ayrica Stancu sol açik oynztiliyor diye savunuluyorken neden Sabri'ye agiza alinmayacak laflar ediliyor ?

Bu adama aptalca laf edenler karşısında beni bulur. Bu sezon komple yatış yapan Arda baştacı edilirken Sabri'ye sövüyorsunuz. Sabri'den önce gitmesi gereken adamlar gönderilse yerlerine doğru düzgün adamlar alınsa Sabri hiçbir şekilde sırıtmaz bu takımda. Örneğin geçen sene Keita'yla bile yakaladıkları mükemmel uyumu herkes gördü.

Yaptığı asist de güzeldi ancak Milan Baros'tan başka hangi adama gelirse gelsin o top ezilirdi pozisyon oluşmazdı. O golü ancak Baros atabilirdi.

Ortasahadaki sabriyi(zeka ve yetenek) olarak kusa transfer etsek o kus ucmaz

Orta sahada oynayamaz

fekat mukemmel bir asist yapmis. Helel

180905_189200951120024_118325551540898_477251_5015537_n.jpg

:asd:

bizim oyuncular evrim teorisini çökertiyor gibi geliyor. insanda hiçmi gelişme değişim olmaz

Herkes mükemmel bir asist yaptı diyor da, ben böyle bir pas görmedim hiç, tamam çok güzel gördü, harika düşündü de, o nasıl atıştır. Adama pas mı atıyorsun iftira mı ? şut çekti mübarek :D Baros'dan başka bir futbolcu kontrol edemezdi.

Ama hakkını verelim çok güzel gördü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt