#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

yokluğunda Neill'i sağ bek kullansak yeter ki şu Serkan oynamasın

Nasıl oyundan çıktı anlamış değilim..

Darbesiz sakatlanan oyuncu,ayak burkulmasıyla nasıl oyundan çıkar bir adam anlamış değilim..

Sabri kadar ruhu olan kaç oyuncu var?

Sahada tam önümde çıkarken hüngür hüngür ağlıyordu.

Ruhun yeter!

Ruhun yeter!

Valla artık pek duygusal bakamıyorum olaya ya,sıkıldım Ender isyana bağladım,ruhu yeter,başı yeter,terletiyor formayı,hep avuntu bu laflar hakkaten..

Olmuyor işte futbol yetenek işi arkadaş,11 tane taraftar insin oynasın kondisyonu yüklesinler duygusal olarak onlarıda alkışlarız biz..

İyi futbol iyi futbolcuyla..

girdiği ikili mücadelede darbe aldı ve ayağı burkuldu o halde bile seke seke son bir hamleyle topun kornere değil taca çıkmasını sağladı sedyeyle oyundan çıktı ama o takım arkadaşlarını yanlız bırakmamak için koltuk değnekleri ile geldi kulübeye oturdu halen şu adam için neler yazılıyor...

4 hafta yok. Acil şifalar diliyorum. Her ne kadar hedefsiz olsakta, yokluğunu arayacağımız bir maç olacak...

Ruhun yeter!

Ruh mu ?

Adam tam 3 pas yapti, 2 tanesi rakibe 1 tanesi taca gitti.

Ben neyapim at gibi kosuyorsa ruh varsa, adam dogru durust pas atamiyor,

ama yinede gecmis olsun.

Geçmiş olsun.Her ne kadar hala bu takımda oynayacak kapasite de olmadığını düşünsem de,yerinde oynayacak olan Serkan Kurtuluş'un bu lig de oynayacak kapasitesi yok.Bu arada sakatlandığı pozisyon da da darbeden çok top kornere gitmesin diye ters ayağına yük bindirmesinden oldu.Mücadele tamam ama gereksiz yerde atlarsan topa böyle olabiliyor işte.

dört hafta yokken gene millet seni arayacak, sabri gelsin diye dua edecek, sen dönünce gene küfürler edilecek, facebook'da sağda solda dalga geçilecek.Boşver sen aslanım.

Gecmiş olsun. Sag bek olarak iskelet kadroda kalmalı

Haftalardir büyük düsüs icindeydi bugün de cikana kadar kötü oyununu devam ettirdi. Saglam kadro kurmak istiyorsak bekleri de elden gecirmemiz lazim artik. Sabri´yle olacak is degil bu. Iyi bir sag bekin iyi yedegi olur Sabri.

oynadigi 20 dkkda takimin acik ara en kotusuydu

abartmiyorum ama sanirim hatasiz pasi yoktu

2 topu taca atti

bitmis artik hem kafaca hem form olarak

yorumlara bakiyorumda gene ruhu futbolun onune gecmis

dusundukce cildiriyorum

sag bekimiz bos olsa daha iyi

Umarım çabuk iyileşirsin.

Ne kadar sakatımız varsa önümüzdeki sezona sağlıklı girsinler de

Bundan sonrası bitse de gitsek...

Sabri klasik taraftar kurbanı olmaya devam ediyor. Ruhu, fiziksel mücadeleyi fln geçtim. Bu adam Keita ve onun tarzında ki her adamla harikalar yaratır. Sorun takım ve genelinde. İyi oyuncularda kötüye gitti. Gökhan Gönül diye bir adam var, sözde Türkiye'nin en iyi sağ bekiymiş, evet Kasımpaşa-Sivas maçlarında öyle. Ama Azerbaycan, Almanya vs... Avrupai takımlar karşısında nasıl rezil olduğunu, çimenler içinde otladığını da gördük, hadi videolu fln kanıtlarla gelin sıkıyorsa görelim. Öve öve bitirilemeyen adam asist olarak, katkı olarak Sabri'ye hiç bir üstünlük kuramamış lig tarihinde, ama 2 tane kıytırık orta açıyor diye adamı Ramos ilan ettiler ki, fizik olarak futbola aykırı bir adam.

Ama herkese müstahak, Serkan gibi oyuncular. Sabri 4-5 hafta yok, bakalım Serkan veya Neill sağ bekte harikalar mı yaratacak. Sabri'nin iyi zamanlarında neden kimse konuşmuyor? Buldunuz sessiz çocuğu yüklenin bakalım.

Sabri klasik taraftar kurbanı olmaya devam ediyor. Ruhu, fiziksel mücadeleyi fln geçtim. Bu adam Keita ve onun tarzında ki her adamla harikalar yaratır. Sorun takım ve genelinde. İyi oyuncularda kötüye gitti. Gökhan Gönül diye bir adam var, sözde Türkiye'nin en iyi sağ bekiymiş, evet Kasımpaşa-Sivas maçlarında öyle. Ama Azerbaycan, Almanya vs... Avrupai takımlar karşısında nasıl rezil olduğunu, çimenler içinde otladığını da gördük, hadi videolu fln kanıtlarla gelin sıkıyorsa görelim. Öve öve bitirilemeyen adam asist olarak, katkı olarak Sabri'ye hiç bir üstünlük kuramamış lig tarihinde, ama 2 tane kıytırık orta açıyor diye adamı Ramos ilan ettiler ki, fizik olarak futbola aykırı bir adam.

Ama herkese müstahak, Serkan gibi oyuncular. Sabri 4-5 hafta yok, bakalım Serkan veya Neill sağ bekte harikalar mı yaratacak. Sabri'nin iyi zamanlarında neden kimse konuşmuyor? Buldunuz sessiz çocuğu yüklenin bakalım.

basina katiliyorum. ama sabinin iyi zamanlarini neden kimse hatirlamiyor dersen, orada celisiriz. sabri isterse zamaninda maradona olsun. suan takima katkisi falan yok. kac sene gecti ne adam akilli suc cekebiliyor nede orta yapabiliyor. artik hatir gönül isleri kenara birakilmali.

Dilediği kadar sakatlanıp yatabilirler. Artık pek bir önemi kalmadı bunun.

Zaman zaman parlamak için saha içinde saklanan boş fuıtbolcu Kazım sağ açıkta oynarsa Sabri büyük yükün altında kalır sakatlanır tabi. Bunu daha öncede yazmıştım, Aydın için! Dediğim yine çıktı. Serkan ve Sabri beraber sağda oynamalıydı.

Gecmis olsun sabri reis.

en az 4 hafta yokmus. bi onemi yok zaten bu saatten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt