Hüseyin YILDIZ
Parçalı Üye
- 23 Mart 2009
- 2.756
- 0
- 1.306
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu
Ah ulan sabri.Herseyin bi yolu yordami var ya.
Ah ulan sabri.Herseyin bi yolu yordami var ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sezontakıma en çok katkı sağlayan futbolculardan biri Lincolnden başka Sabridir. Sabri gizli kahramandır. Onun sahanın her yerinde koşup tüm enerjisi ve presi ile oyuna hakim olmamız için çalıştığını bir çok kişi göremez. Artistler çoğalıp Sabriler azalınca başarı da uzaklaşır.
sabriden niye bukadar nefret ediyorsunuz anlamiyorum.
Orta saha da oynayan birinden sag bek yaratmak istiyoruz kac yilldir, olmiyor iste, neden zorliyoruz?
Sabrinin sag bekde dogal olarak cogu zaman cagresiz kaldigini görüyoruz iste.
Ama onun sucu degil ki bu, suc ondan sag bek yaratmak isteyenlerde ve adam gibi sag bek almayanlarda. Siz, bir orta saha oyuncu olarak, sag bekde elinden geleni yapmayi calisan sabri ile dalga geciyorsunuz. Yanlis yapiyorsunuz kanimca, bunlari hakketmiyor sabri.
Sabri cok iyi bir galatasarayli ve bu yuzden diyorum ki: Keske bi ogrense orta acmayi ve yerden oynamayi. Ilk 11 de yeri garanti olurdu.
Sabriden niye bukadar nefret ediyorsunuz anlamiyorum.
Orta saha da oynayan birinden sag bek yaratmak istiyoruz kac yilldir, olmiyor iste, neden zorliyoruz?
Sabrinin sag bekde dogal olarak cogu zaman cagresiz kaldigini görüyoruz iste.
Ama onun sucu degil ki bu, suc ondan sag bek yaratmak isteyenlerde ve adam gibi sag bek almayanlarda. Siz, bir orta saha oyuncu olarak, sag bekde elinden geleni yapmayi calisan Sabri ile dalga geciyorsunuz. Yanlis yapiyorsunuz kanimca, bunlari hakketmiyor Sabri.
Sabri cok iyi bir Galatasarayli ve bu yuzden diyorum ki: Keske bi ogrense orta acmayi ve yerden oynamayi. ilk 11 de yeri garanti olurdu.
Sağ bek oynarken topun üstünden atlayan adama ihtiyaç yok takımda.. Çekirdekleri hazırla Sabri bu sene bayağı kilo alıcaksın