#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

bir taraftar sabriye ancak şunu der. ''düş artık yakamızdan seni takımda görmek istemiyoruz''. sabride bunun üstüne senmisin bana bunu diyen diyerekten kramponla kafa yarma işlemini gerçekleştirmiştir.

Sabri'yi zaten hic sevmemisimdir, cok antipati geliyor.

Olay bundan ibaret. Çeşitli Galatasaray forumlarında Sabriye ileri geri herşeyi yazan, arada bir hakaret eden gurbetçi fanatik bir taraftar kendini yine forumda sanmış Sabri'ye yine kötü bir laf etmiş. Kramponları başına yiyince aklı başına gelmiş nerede olduğunu anlamış! Diğer teori: Sabri'ye zarar vermek isteyen dünya çapında ulufesini alıp görevini ifa eden azizenin fedailerinden biri olayı provoke etmiştir.

Geçen sezontakıma en çok katkı sağlayan futbolculardan biri Lincolnden başka Sabridir. Sabri gizli kahramandır. Onun sahanın her yerinde koşup tüm enerjisi ve presi ile oyuna hakim olmamız için çalıştığını bir çok kişi göremez. Artistler çoğalıp Sabriler azalınca başarı da uzaklaşır.

Geçen sezontakıma en çok katkı sağlayan futbolculardan biri Lincolnden başka Sabridir. Sabri gizli kahramandır. Onun sahanın her yerinde koşup tüm enerjisi ve presi ile oyuna hakim olmamız için çalıştığını bir çok kişi göremez. Artistler çoğalıp Sabriler azalınca başarı da uzaklaşır.

Lincol kısmına pek değil ama geri kalanına katılıyorum...

Sabri duran top kullanmasını ve orta yapmasını ögrenirse Galatasaray'ın futbolcusu olur.. tam bir rotasyon adamı bu haliyle baska birsey degil...

Sabriden niye bukadar nefret ediyorsunuz anlamiyorum.

Orta saha da oynayan birinden sag bek yaratmak istiyoruz kac yilldir, olmiyor iste, neden zorliyoruz?

Sabrinin sag bekde dogal olarak cogu zaman cagresiz kaldigini görüyoruz iste.

Ama onun sucu degil ki bu, suc ondan sag bek yaratmak isteyenlerde ve adam gibi sag bek almayanlarda. Siz, bir orta saha oyuncu olarak, sag bekde elinden geleni yapmayi calisan Sabri ile dalga geciyorsunuz. Yanlis yapiyorsunuz kanimca, bunlari hakketmiyor Sabri.

Sabri cok iyi bir Galatasarayli ve bu yuzden diyorum ki: Keske bi ogrense orta acmayi ve yerden oynamayi. ilk 11 de yeri garanti olurdu.

sabriden niye bukadar nefret ediyorsunuz anlamiyorum.

Orta saha da oynayan birinden sag bek yaratmak istiyoruz kac yilldir, olmiyor iste, neden zorliyoruz?

Ama onun sucu degil ki bu, suc ondan sag bek yaratmak isteyenlerde ve adam gibi sag bek almayanlarda. Siz, bir orta saha oyuncu olarak, sag bekde elinden geleni yapmayi calisan sabri ile dalga geciyorsunuz. Yanlis yapiyorsunuz kanimca, bunlari hakketmiyor sabri.

Sabri cok iyi bir galatasarayli ve bu yuzden diyorum ki: Keske bi ogrense orta acmayi ve yerden oynamayi. Ilk 11 de yeri garanti olurdu.

:005::005:

mentali olmayan adam nasıl orta saha oynar..

hatta mentali olmayan adam nasıl futbol oynar :)

Sabriden olsa olsa sağbek olur başkda bişi olmaz..

Sabriden niye bukadar nefret ediyorsunuz anlamiyorum.

Ama onun sucu degil ki bu, suc ondan sag bek yaratmak isteyenlerde ve adam gibi sag bek almayanlarda. Siz, bir orta saha oyuncu olarak, sag bekde elinden geleni yapmayi calisan Sabri ile dalga geciyorsunuz. Yanlis yapiyorsunuz kanimca, bunlari hakketmiyor Sabri.

Sabri cok iyi bir Galatasarayli ve bu yuzden diyorum ki: Keske bi ogrense orta acmayi ve yerden oynamayi. ilk 11 de yeri garanti olurdu.

:007: Antipatik geldiği için zaten bu kadar sevilmiyor bence. Ama bizim değerlendirmemiz gereken tavırlarından çok takıma yararı ve enerjisini forması için sarf etmesi olmalı. Tamam çok kazmalıkları da oluyor ancak gene de yararının da olduğunu düşünüyorum.

Ya Skibbe Baros'u sağ kanatta oynattı.Gol atamadı.Siz gol atamadı diye hakaret edip aşağıladınız mı Baros'a Sabri'yi aşağıladığınız gibi?Adam kendi mevkiisinde oynamıyor...

Cok ustune gidiyorsunuz bu cocugun...Volkan Yaman`in solda yapabildiklerinden daha fazlasini yapabiliyor kendisi..Orta yapmayi bilmiyor ama Ben H.Balta`nin da sifira inip KOTU de olsa orta yaptigini hatirlamiyorum.!

Ve hersene bu orta yapmayi ogren sabri yorumlarinizin yanina..Balta SIFIRA in KOTU de olsa bir ORTA yap demeye gecseniz de sol taraftan kotu de olsa orta gorsek..

Merak etmeyin Keita geldi..Cocuk bu yil 80 metrede deliler gibi kosup bindirmeler yapmak zorunda kalmayacak..!!Bu yil utanmayalimda hep birlikte oynayacagi futboldan!

sevgi saygi

Keşke gönderilse bu adam. Nefret ediyorum iyice.

Sağ bek oynarken topun üstünden atlayan adama ihtiyaç yok takımda.. Çekirdekleri hazırla Sabri bu sene bayağı kilo alıcaksın

SABRİ’N SONU FELAKETTİR!

Sabri Sarıoğlu’nun son vukuatını duyunca ister istemez hafızamda saklı detaylar bir anda gözümün önüne geliverdi.

Valla ne yalan söyleyeyim, son senelerde sportif olumluluk anlamında bir tek Almanya karşısında Semih Şentürk’e yaptığı asist ve Bordeaux maçının sonunda attığı gol kalmış bende.

Sportmenlik anlamında ise koskocaman bir “0” (yazıyla sıfır)…

Yani, yıllardır Milli Takım’ın ve Galatasaray’ın değişmezi olan ve bu kariyeri daha 20’li yaşlarına bile girmeden yapan bir sporcunun kartviziti bu kadar mı kötü olmalı?

Olumsuzluklarına bakmak bile istemiyorum. Bir çırpıda aklıma dolu şey geliyor. Mesela Fenerbahçe derbisindeki görüntüsü, Kayserispor maçında yaşattıkları, Kalli döneminde disiplinsizlikleriyle kadro dışı kalışı, rakibi ve rakip taraftarı sürekli kışkırtan ve ettiği küfürlerle herkesi çileden çıkaran Sabri…

Ve tüm bunların yarattığı doğal duygu sonucu Sabri Sarıoğlu, Galatasaray taraftarı tarafından bile benimsenmiyor. Hem de uzunca bir süredir… Ancak gerek Uğur Uçar’ın koca bir sezonu sakat tamamlaması, gerekse o bölgeye başka takviye yapılmaması yüzünden Sabri sürekli kendisine kadroda yer buldu.

Hollanda kampında yaşanan kötü olaydan sonra işte bunlar geldi aklıma…

Daha önce de Sabri üzerine birkaç sefer cümleler kurmuştum yazılarımda. Ve hemen hepsi, yukarıda bahsi geçen tatsız olaylarla alakalıydı. Açıkça söylemeliyim, Sabri Sarıoğlu’nun üst düzey bir sporcuda olması gereken ahlaka sahip olduğuna inanmıyorum. Hatta daha da ilerisi, bu tarza sahip sporcuların, kulüplerine büyük zararlar verdiğini düşünüyorum.

Ancak her şeye rağmen, Sabri’nin Hollanda kampında bir taraftarla yaşadığı kötü olayda suçlu olarak lanse edilmesi tek kelimeyle haksızlıktır. Sabri’nin tepkisi için abartılı diyebiliriz ama asla haksız diyemeyiz. Çünkü bir fotoğraf teklifini reddettiği için soyuna sopuna küfür edilen kişi Sabri’nin ta kendisidir.

Senelerden beri sporcuların kitlelere karşı sorumlu olduklarını yazıp duruyoruz. Peki ya o kitleleri oluşturanlar? Onların hiç mi sınırları yok?

Düzgün pas veremeyince futbolcunun anasını, gol kaçırınca karısını, orta yapamayınca bacısını si..n taraftarın hiç mi haksız yönü yok?

Yahu tamam, Sabri çok terbiyeli bir adam değil belki ama bir fotoğraf çektirmedi diye ona ana avrat sövenin hiç mi suçu yok?

Bunca zaman sonra Sabri’yi savunacağım hiç aklıma gelmezdi ama kampta yaşanan bu olay sonrası herkesin geçmişine bakarak Sabri’yi yargılaması bana hiç de adil gelmedi.

Elbette olayın bir de şu yönü var.

O taraftar Sabri’ye niçin küfür etti? Neden buna benzer şeyler Galatasaray’da hep Sabri Sarıoğlu, Ümit Karan ya da Hasan Şaş gibi kişilerin başına gelir de Arda Turan, Hakan Şükür, Ergün Penbe gibi eski yeni diğer oyuncuların başlarına gelmez?

Sanırım bizlerin ve Sabri gibi oyuncuların ilk önce bu sorunun cevabını bulması gerekiyor…

İçinde sevgi ve sempati barındırmayan, sadece kazanma hırsı ve agresifliğin olduğu bir ilişki, mutlaka bir gün yerini böylesi nefretlere teslim eder.

Yani demem o ki; bu saatten sonra Sabri ve türevleri ağızlarıyla kuş bile tutsalar onlara duyulan negatif duygulardan asla kurtulamayacaklardır.

O yüzden de Galatasaray’ın Sabri’ye, Sabri’nin de Galatasaray taraftarına sabretmesine hiç gerek yok. Birbirlerine daha fazla zarar vermeden yolların ayrılması herkes için en iyisi.

Zira artık SABRİ’n sonu felakettir…

ERKUT TEKİN

BİRGÜN

Sabri yaptığın isabetli ortalara çok şaşırdım. Seni düzelirtirse; diyecek bir şey bulalam; Rijkaard'a.

O ne ortaydı be Sabri. Dışardan biri gelip vurdu sandım. Gol olsaydı ilk isabetli ortanı gol görecektik.

Beckham gibi elini beline koyması yokmu :) O yeter be. I love you Sabriiiii.

Bugün iyiydi. Çok iyi kademelere girdi. Veee en önemlisi iyi bir orta yaptı. Hayırdır inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt