#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Bundan sonra kime hakaret etmek istesem sabrioğlusabri diyecem..:D:D

Bugün benim de sabrım taştı yani.Bir tane olumlu hareket yapmadı bugün.

o bir klasik...

korner bayrağını yerine takmaya,tamir etmeye çalışması yokmu işte o an sabrinin hiç bir zaman gelişemeyeceğinin kanıtını gördük.

futbolculuğuna lafım yok:)

Çok üzerine gitmeyin bugünkü maçta açtığı ilk orta isabetliydi :D

Kesinlikle GALATASARAYın oyuncusu değil.Hem kişilik olarak hem futbolculuğ ile.Gitsin taraftarın kafasını yarsın takımda 40 kişi duruken sabrinin başına gelir böyle şeyler...Sabrinin bu kadrodn çıkarılması en büyük transferi olurdu GALATASARAYın...

bugün helal olsun çok iyiydi. golde hatası var mı? var tabi ki. ancak solumuzdan adam göstere göstere orta açtı. o ortayı stoperler izledi. Sabri suçlu olur tabi ki. günah keçisi çünkü.

Türkiye'nin en büyük mafya babası.

Teknik direktörleri tehdit ediyor öyle oynuyor. Yoksa bunun başka bir açıklaması yok.

Aklım almıyor yemin ediyorum.

bu adam futboldan para kazanıyor ya ölelim lan biz.

Ya yeter kardesim, yaptığın bir duran topu ceza sahası çizgisine atmada rakip kontra atak yapmasın,bir köse vurusunu ön direğe atma,bir kerecik de olsa tacı 7 tane bizim futbolcu varken tek rakibin 3 kisi ile bir elemanımız tuttuğu markajda ki adama atma,hayır anlıyorum da acaba Aziz Bey mi soktu bunu alt yapıya da bunu alsın Galatasaray ilerde isimize yarar diye.Bir insan nasıl olurda 6 yılda bir adım atmaz.10 adım geriye gider.Mücadele desen yok,ayağa pas desen yok,hızını doğru kullanma yok.Alçakgönüllülk yok,kademe yok,orta açma yok,tek bildiği çimlere bakarak top sürmek olan bir oyuncu Galatasaray gibi Popescuların,Hagi'lerin,Metin OKTAY'Ların oynadığı bir takımda 5 senedir banko oynar.Kulüp bana bu kadar emek verse cidden şimdi Cristiano Ronaldo olmustum.Niye allahım niye bu kahır,gitsin artık Sabri'de,gitsin su kahır,Sair de olacağım bu adam yüzünden....

Küfür etmekten ağzım yoruldu,git be kardeşim,biraz yüzün varsa git.

Aynen renkdaşım.. Benim de küfür etmekten ağzım yoruldu..

Herifi ilk 11 de görünce moralim bozuluyor zaten deli oluyorum, çıldırıyorum.

Sabri birazcık içinde galatasaraylılık varsa lütfen git.. Lütfen git.. Lütfen git.. Lütfen git...

Çek git Sabri lütfen uzaklara git... Aynı uzaklara attığın frikikler, kornerler, bütün duran toplar gibi sen de uzaklara git...

Bu kadar kabiliyetsiz yeteneksiz bir adam nasıl futbolcu olur.Hadi onu geçtim nasıl Galatasaray gibi büyük bir klüpte oynayabilir.Hakan abininde dediği gibi bu işin içinde bir bit yeniği var,adamı dani alves bile gelse kesemeyecek heralde :D

4/5 senedir oynuyor daha bi orta acamiyor, yazik :( . Bu arada transfer olmazsa duran toplar yine Sabrinin.

Uğur varken Sabri oynamaz.Merak etmeyin Rijkaard bi maçlık yapmıştır onu.

artık çok can sıkmaya başladı.uğur dönse de kurtulsak

ulen ben bile bugün 2 yıl sonra çıktığım halı saha da tek pas oynamayı,orta açmayı unutmamışım bu herif daha öğrenemedi.

Bugün kullandığı frikiğe bittim ya.Böyle bir vuruş stili görmedim.Tek kelime ile müthiş.Bileklerine çok hakim rakip takım için hep tehlike.Her ortası isabetli her şutu gol Dani alves halt etmiş Sabir'in yanında.

Forevet Sabri

sabri36.jpg

Şaka tabiki :D

Bugün kullandığı frikiğe bittim ya.Böyle bir vuruş stili görmedim.Tek kelime ile müthiş.Bileklerine çok hakim rakip takım için hep tehlike.Her ortası isabetli her şutu gol Dani alves halt etmiş Sabir'in yanında.

Forevet Sabri

sabri36.jpg

Şaka tabiki :D

alves'in sabri kıvamına gelebilmesi için çok çalışması lazım.Barcelona fırsat varken sabriyi kaçırmasın zaten,yetişmesi içinde alvesi bize versin.

Adam futbol oynamayı bilmiyor gibi futbol becerisi ve tekniği adına neredeyse hiçbir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt