#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Cok merak ediyorum bu sabri kimin torpili ile halen bizim takimda ?

Hani ara ara topu alıp ileri çıkıyor ya, sonrada hiç etrafına bakmadan geri dönüyor ya, sonra da geri dönmemesi tembihlenmişçesine bir reflex ile yeniden ileri dönüyor ya, ardından yine hiç etrafına bakmadan topun dibine umarsızca giriyor ya; işte ben o zaman çok heyecanlanıyorum.. Olurda bir gün o top bizim adama gider diye.. Ama kısmet olmadı dibine girerek aşırtmavari uzun paslarının bizim futbolcuları bulması.. Olsun ama olmadığı olmayacağı anlamına gelmiyor.. Ben Sabri'nin orta yapıp yanlışlıkla gol atabilme ihtimali sevdim..

Ugur yalvaririm cabuk toparlan, gir Rijkaard'in gözüne Keita ile arkali önlü ucurun sag kanadi! Ne olur kurtar bizi bu futbolcumsu amigodan!

Seni futbol sahasinda görunce gözlerim yasariyor. Bu sene sag bekte Ugur'un yerine sabri oynarsa, maclari falan izlemeyecem.

Sabri Rijkaard'ın kapısının önünde yatıyormuş günlerdir,kendisini oynatsın diye.Daha önce ki teknik direktörlerde de yaptığı bir durummuş bu.:rolleyes:Sonuçta bu adam beni zorla oynatın demiyor ya.Zorla duran topların başına geçmiyor ya.Kim geçse duran topların başına bu maçta Sabri'den farklı olmazdı.Bence kadrodaki duran top kullanacak oyuncu eksikliğinden Sabri'yi sorumlu tutmasanız iyi olacak.Her gelen teknik direktör Sabri'yi oynatıyorsa bi düşünün artık derim acaba neden?Belki göremediğiniz şeyler var,sonuçta oyuncuyu en iyi gözlemleyebilecek kişi teknik direktör,onlarda ısrarla oynatıyor.Ayrıca Fatih Terim'in Eski Açık Sarı Desene adlı filmde Sabri Sarıoğlu için söylediklerini de izleyebilirsiniz.Göremediğiniz şeyler adına sizi birazcık aydınlatabilir.

Ters kanatta oynayan Hakan Balta mesela bindirme yapmadan maç tamamlar,en yakın arkadaşına atar aldığı topu,herkesin beğenisini kazanır;Sabri birşeyler yapmak için sorumluluk alır,iyi niyetli bir şekilde çabalar,herkes küfür eder.Yanlış anlamayın Hakan Balta'yı eleştirmek için yazmadım bunu,severim de Hakan Balta'yı...

Ayrıca Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'na bu topiçte hakaret serbest mi onu da merak ediyorum?Diğer futbolculara uygulanan hassaslık,sanki Sabri için uygulanmıyor...

Bu adam hala nasil serbest vuruslari kullaniyor anlamadim gitti ya?

Dun deli etti beni ya

Dün yediğimiz gol herşeyi anlatıyor. Oraya kafasını sokacagına sırtını döndü. Zaten pozisyon hatasını soylemiyorum artık onları geçtim.Dediğim nokta topa kafasını sokacak kadar Galatasaraylı olmadığını da dün görmüş olduk.

Sabri hata yapabilir, kötü oynayabilir, kötü frikik kullanabilir, takımını eksik bırakabilir, dikine değil yan pas bile yapamayabilir, hatta koşmayabilir de..

Ama bu kimsenin ona hakaret etmesini gerektirmez. Lütfen (bu ilk ve son ricamdır) eleştirilerinizi futbol üzerinden yapın, kişilik haklarına saygılı olun !

Her ne kadar kabullenmeseniz de Sabri 4-3-3 sisteminde çok yararlı olabilecek bir adamdır, yeterki Rijkaard biraz yontsun Sabriyi.

Golü de senin yüzünden yedik. [mod tarafından silindi]

Ne yeter ya ! 7 senedir bu adam kendini geliştiremiyor bütün sezon ne faydasını gördün,defansta verdiği açıklar yüzünden yedik hep golleri !

Kesinlikle katılıyorum Sabriyi artık bırakın Rijkaard Mourinho bile adam edemez bu sene Ugurun yedegi olur seneye gönderilir

Ne yeter ya ! 7 senedir bu adam kendini geliştiremiyor bütün sezon ne faydasını gördün,defansta verdiği açıklar yüzünden yedik hep golleri !

Defans eğitimi almamış adamdan defans gibi perfonmans beklemek Sabri'nin suçu değil.Ayrıca Galatasaray'ın bir oyuncusuna "Defol Git" demekte senin haddin değil.

Defans eğitimi almamış adamdan defans gibi perfonmans beklemek Sabri'nin suçu değil.Ayrıca Galatasaray'ın bir oyuncusuna "Defol Git" demekte senin haddin değil.

Bir senedir ordaysa yapmak zorundadır.Yapamıyorsada takıma bir katkısı bulunmalıdır.Onun yüzünden böyle goller yiyorsak 'defol git! demeyede hakkımız vardır.

Bir senedir ordaysa yapmak zorundadır.Yapamıyorsada takıma bir katkısı bulunmalıdır.Onun yüzünden böyle goller yiyorsak 'defol git! demeyede hakkımız vardır.

Adam hayatında oynamadığı bir yere bir senede mi alışacak.Mevkisi olmayan bir yerde başka ne gibi katkılar yapabilir senin için.Defol git demeye hakkın olmaması lazım ama .Bilmiyorum birazda forum kurallarınla ilgili tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt