#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Bu takım sabriye sahip çıktığı kadar Kral Hakan Şüküre bile sahip çıkmamıştır ,adamın iyi oynadığı 1 sezon hatırlıyorum sadece ama 6 7 sezondur Gsda Hakanınsa çok kötü hiçbir sezonunu hatırlamıyorum ama gönderildi.. buyrun siz karar verin sahip çıkmaya..??

ayrıca bana potansiyeli var sabrinin demeyin adam 27 yasına geldi, çoktan belli olmuştu olsaydı

Naptınız Sabri'yi adam daha 25 yaşında :)

Sabri futbol oynuyorsa herkesin futbolcu olma ümidi vardır.

Bu sebeple futbol sevgisi adına olumlu bir yönü de var.

Tobol maçının olduğu gün dedem vefat etti çook üzüldüm gece eve gelip maçın tekrarını izledim sabrinin performansını gördüm

-Biz 82 yaşında dedemiz öldü diye üzülüyoruz sabrinin annesi babası ne yapsın? diye halime şükrettim.

Nasıl bir yorum bu.Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?Bende Sabrinin Galatasaray için vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Adam sağbek değil ama Milli takımda bile sağbek olarak oynadı avrupa şampiyonasında.Fatih Terimde anlamıyor değil mi futboldan?

gökhan gönül sakat olmasaydı sizcede oynar mıydı? ki tek alternatif sabri olmasına rağmen portekiz maçında sabriye güvenmeyip hamiti bekde oynatmadı mı? yönetimden tek isteği su sabrinin kavulması onun o formasını sortunun içine almıs kafayı öne eymiş deli gibi orta yapar halini gördükce deliriyorum acıkcası.

Nasıl bir yorum bu.Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?Bende Sabrinin Galatasaray için vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Adam sağbek değil ama Milli takımda bile sağbek olarak oynadı avrupa şampiyonasında.Fatih Terimde anlamıyor değil mi futboldan?

Sen öyle düşünmeye devam et , Bence Galatasaray'da ilk 18'e giremeyecek futbolcu! :rolleyes:

Sabri futbol oynuyorsa herkesin futbolcu olma ümidi vardır.

Bu sebeple futbol sevgisi adına olumlu bir yönü de var.

Tobol maçının olduğu gün dedem vefat etti çook üzüldüm gece eve gelip maçın tekrarını izledim sabrinin performansını gördüm

-Biz 82 yaşında dedemiz öldü diye üzülüyoruz sabrinin annesi babası ne yapsın? diye halime şükrettim.

Başın sağolsun.

Malesef evet.G.Saray yetimler yurdu degil ki formasinin hakkini veren rezil oldugumuz bi macta bile 35'lik dedigmiz emre asigi cagirir yine alkislar,sabriye bu takim sabir gostere gostere catladi,o bir turlu duzelmedi.Arda neden bu kadar seviliyor? kocakafasi,cirkin surati icin mi.2'Si de G.Sarayli,biri sadece G.Sarayli digeri o forma icin savasiyor ayni zamanda.nedir bu sabri hastaliginiz anlamiyorum ki.

Seninki de kaş yapayım derken göz çıkarmak olmuş biraz. Kocakafalı, çirkin suratlı gibi ifadeler hiç hoş kaçmamış bence. Ayrıca Sabri de takım için savaşıyor, kalitesini tartışın ama çaba da göstermiyor demeyin.

:ka05::ka19::005:Katılıyorum.

Bu adama zaman zaman çok kızdık zaman zaman (nadirde olsa) çok sevdik. Sonuçta Ne Sabriyle oluyor nede Sabri'siz. :)

Futbolu bırakana kadar her Galatasaray kadrosunda yer alır.

Hepimiz F.Tin nekadar inatci oldugunu biliyoruz, sabriyi sadece kendisi a takima cikardigi icin milli takima aliyor.

sabri Galatasarayin vazgecilmez oyuncusu ise, bu sadece paf takimdan cikdigi icin. sabri diyarbakir oyanasaydi, hic kimse sabrinin kim oldugnu bilmezdi. Kendini kandirma

Sabri hepinize kapakları takacak. Yeter ki, onun kadar kaliteli adamlarla beraber oynasın. Özellikle orta sahamıza yapılacak transferle beraber, Sabri klasını göstermeye başlayacak.

muahuahuauha. noldu GSCimbom ahalisi??!! lafıma geldiniz. kapakları yediniz. Temmuz'un 18'inde yazdıklarım yukarda.

bu maç size birşey gösterdi.

1-) Barış Özbek yokken mükemmel oynuyoruz.

2-) Sabri iyi takımla beraber iyi oynuyor.

;)

Bu macta belli oldu, Sabri artik ilk 11'e girmez, ve bize bir 10 numara lazim. Arda cok calisiyor, ama kenarda daha iyi oynuyor.

Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterirmiş.Sabri'nin kaç senede yaptığı doğru iş sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.Ne karakteriyle ne de futboluyla bize yakışmıyor.Kalli gibi biri çıksada Sabri yine kadro dışı kalsa.

Berbat oynadı. Kaçırdığı adamların haddi hesabı yok.

3 senedir sağ bek oynuyor. İnsana pozisyon bilgisi zorla girer; ama iş Sabri olunca değişiyor.

Sağ bek şart.

sabri

volkan yaman

mehmet guven

bugun gitsinler guzelim takimdan

5 yıldır sürekli A takımda oynuyor ama tek gıdımlık gelişme yok...

ugur varken neden sabri ? acayip uyuz olmaya basladim bu sabriye... kac yildir prof. futbol oynuyor insan hic mi birsey ögrenmez hic mi kendini gelistirmez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt