#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Pastan kastım o değil,yan pası Ayhan da atıyor herhalde. Dün kaç güzel atağın içine sıçtı sayamadım. En basit ara paslarını bile atamadı.

Adamın asıl mevkisi orası, nasıl durması gerektiği yeri bilmesin la? Ki bence hatasız da oynadı.

bence dün sabrinin paslarına laf atanlar tamamen onceden kalmış ön yargıları yüzünden boyle dusunuyolar tabi ki selçuk gibi pas atamıyo ama pasları eleştirilcek kadar kötü değil bence gayet olumlu ... kesinlikle ben yeni mevkisindeki performansını çok çok olumlu buldum arkadaşlarında dediği gibi bi okan buruk havası var 10 ciğerlik nefesiyle durmadan koşup fatih hocanın sisteminin en önemli parçası olan presi tam anlamıyla uyguluyo ve rakip takımı ciddi anlamda bunaltıyo ....

bence dün sabrinin paslarına laf atanlar tamamen onceden kalmış ön yargıları yüzünden boyle dusunuyolar tabi ki selçuk gibi pas atamıyo ama pasları eleştirilcek kadar kötü değil bence gayet olumlu ... kesinlikle ben yeni mevkisindeki performansını çok çok olumlu buldum arkadaşlarında dediği gibi bi okan buruk havası var 10 ciğerlik nefesiyle durmadan koşup fatih hocanın sisteminin en önemli parçası olan presi tam anlamıyla uyguluyo ve rakip takımı ciddi anlamda bunaltıyo ....

Kesinlikle Katılıyorum :b5:

Sabrim benim,gıkın çıkmadı yıllardan beri yanlış yerde oynatılıyorum diye,demek ortalarının ayarsızlığı o yüzdenmiş biz suçu hep sende aradık :asd:

Ramazan topunu Sabri'nin patlatacağını öğrenen halk çevre illere dağıldı:)) büyüksün sabri reis

21. yüzyıl halen Sabri esprileri.Kendi futbolcusu ile bu kadar john benjamin geçen bir taraftar grubu yoktur

tarikat kur müridin olam reyis

Liverpool maçını kahvede izlerken bu kadar destek tezahürat alan futbolcumuz olmadı. Adam coşuyor coşturuyor. Ben çok seviyorum.

Valla bilemem ama şu kadroda en içten sevdiğim adamdır belki de.Futbolu umarım bizde bırakır.

Bende severim Sabri'yi hatta çektiği şu farklı şekilde dışarı çıktığı zaman bile " ah be bu nasıl kaçar" ifadesi bile hoşuma gidiyor, maalesef sadece gole odaklanmış bir futbol mantığı var millette.Gol önemli elbette ama, sonuçta Sabri takımın en enerjik adamlarından biri, (en azından bir hakan balta değil)

sabri reis Fatih hoca ile kendi bulacak yardırack :)

Alt yapidan ilk ciktigi zamanlarda attigi kotu bir sutun ardindan kendinden yasca buyuk bir takim arkadasina 'ne var lan ne var' diye bagirdigini hatirliyorum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt