#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Yorumları okudum da, sabah sabah güldürdünüz beni gerçekten...:rolleyes:

Sabri'yi eleştirenler; Rijkaard'dan, Terim'den, Üstünel'den, Sezgin'den, Polat'dan daha üstün bir futbol bilgisine sahip olduğuna inanıyorsa:eek:, gitsin takımın başına geçsin.:cool:

Yada saçma sapan konuşmasın susup otursun yerine...:ka10:

sende şu anda beni çok güldürdün...demek ki sabri'yi beğenen insanlarda var bu ülkede :rolleyes: trajikomik..

Sabri dün yine aynıydı ve değişemezde kapasitesi bu kadar.

Bu adam birde 30lu yaşlara geldiğinde çabukluğunu yitirecek o zaman ne işe yarar bilmiyorum.

Uğur Uçar % 100'üne bir ulaşsın bakalım görürüz o zaman Sabri mi Uğur mu ? Yahu adam hazırlık maçlarında bile farkını belli etti,orta açarken kafayı kaldırıp açıyor.Sabri gibi ayaklarına bakıp ortalamıyor.

Takımın en çok sırıtan oyuncusu,yakışmıyor bu takıma.Asıl mevkisi sağ açık defansta iyi oynayamıyor diyenlere de çok gülüyorum.Hangi açık oyuncusu böyle kötü orta yapabilir ? Yaparsa o takımda yeri var mıdır ? Gerçi Sabri 6 yıldır yapıştı takıma anlayamadığım bir biçimde ama neyse ...

Ayrıca Osman,Sabri'yi eleştirenler bilmem ne de bilmem ne demişsin.Bu takımda Cihan Haspolatlı diye bir kabus oynadı,Hagi,Gerets ve Terim'in banko oynattığı bir adamdı.Süperstar Cihan,yehuu ..

Yorumları okudum da, sabah sabah güldürdünüz beni gerçekten...:rolleyes:

Sabri'yi eleştirenler; Rijkaard'dan, Terim'den, Üstünel'den, Sezgin'den, Polat'dan daha üstün bir futbol bilgisine sahip olduğuna inanıyorsa:eek:, gitsin takımın başına geçsin.:cool:

Yada saçma sapan konuşmasın susup otursun yerine...:ka10:

gerekli ayarlamaları yap ben geçerim, geçtiğim gibi de sabriyi kadro dışı bırakırım istediğim gibi oynamazsa

Bir gün maç izlerken kanser olursam sebebi sensin Sabri :)

Yahu ne kapağı dalga mı geçiyorsunuz ? Bütün maç boyunca Sabri ve Yaser yüzünde felç geçirdi sağ kanat.Sabri her zamanki gibi milyon tane orta girişiminde bulundu,bir tane bile doğru düzgün orta açamadı içeriye.:rolleyes: Tek olumlu hareketi içeriye açtığı frikikti.Serkan Kurtuluş bile çok ama çok daha iyi işler yapar Sabri'den.;)

Uğur'a 1 ay zaman verin.1 ayda iyi çalışıp kondisyonunu,formunu tutturduğu anda Sabri'nin alnını karışlar Uğur ;) Sabri'nin GS'lığını,karakterini asla tartışmam,fakat bu takıma oynadığı futbolla yakışmadığı apaçık ortada.

Yahu kaleyi tutturamiyor habire vuruyor. Farkettiysenizz bordoya gol attigi yerden dün 2 tane pozisyon buldu ikisinide disari vurdu. Sen hergün antrenman yapiyorsun bu kadar isabetsiz vurulmazki arkadasim. Var bunun ayaklarinda birseyler :)

Neyse insallah foruma girip yazdiklarimizi felan okumuyodur yarin birgün bizimde kafamiza krampon felan atar neme lazim :p

sag bek ugurun olmalı ugur sag bekte sabriye 100 basar.

sabriyi eleştirmemin en önemli nedeni aynı hatayı milyonlarca kez yapması, insan hiçmi kendini geliştirmez.

sabrinin gönderilmesini istemem ama defansın hiç bir yerinde oynamasın.

sag acıkta iyi bir yedek olur,rotasyonda kulanılır yoksa pek bi beklentim yok sabriden kapsitesi belli bir oyuncu.

Abartmayın.. :)

Sabri bugün gayet iyidi şutlarınıda mazur görün lütfen.. :D

Burda sabrinin şutlarına laf atanlar bordoux maçındaki golde sabriden çok sevindiğini unutmasın..

Abartmayın.. :)

Sabri bugün gayet iyidi şutlarınıda mazur görün lütfen.. :D

Burda sabrinin şutlarına laf atanlar bordoux maçındaki golde sabriden çok sevindiğini unutmasın..

Bana sadece bordo macini örnek gösterebilirsin zaten. Baskada gösteremezsin.

Sert vuruyor ama isabetsiz vuruyor. Bunun lami cimisi yok. Düzelsin bizde isteriz, biz sabriyi elestirmeye bayilmiyoruz ama isabetsiz vuruyor iste, buda yetmiyor firsat buldukca habire sut cekiyor.

Galatasaray'ın oyuncusu değil.. Ancak küçük takımlarda oynar. Ben Cihan'a benzetiyorum. Maçı izlerim Cihan sahada yok. Yorumlara bakarım. Cihan'ın galibiyetteki payı büyük diye yazarlar. Aynısı Sabri için de geçerli. Benim anlayamadığım bir yeteneği var .

Bana sadece bordo macini örnek gösterebilirsin zaten. Baskada gösteremezsin.

Sert vuruyor ama isabetsiz vuruyor. Bunun lami cimisi yok. Düzelsin bizde isteriz, biz sabriyi elestirmeye bayilmiyoruz ama isabetsiz vuruyor iste, buda yetmiyor firsat buldukca habire sut cekiyor.

Takımda ondan başka uzaktan gol atanda yok ama. :)

2 sezon önce kayseriye attığı gol var uzaktan..

Werder bremene attığı free kick var

Anderlect maçında uzaktan attığı gol var.

Liverpool maçında direkten dönen free kick var..

Onur, 2 sezon öncesi derken insan cekinir be :) Ben sana tepeye diktigi toplari saysam kac sayfa dolar acaba :) Neyse ben cuma namazina gideyim, hadi görüsürüz.

Onur, 2 sezon öncesi derken insan cekinir be :) Ben sana tepeye diktigi toplari saysam kac sayfa dolar acaba :) Neyse ben cuma namazina gideyim, hadi görüsürüz.

Aslında ilk çıktığı zamanlar bjk maçında direkten dönen topu var uzaktan onuda yazcaktım ama neyse.. :D

Abi sonuçta attıklarıda var yiğidi öldür hakkını yeme.. :D

Hagiden sonra kaçtane uzaktan ve free kickten gol attık ki?

Sabriyle diğerlerinin arasındaki fark sabri atamayınca şut marsa gidiyor ,diğerlerinde az farkla gidiyor ama sonuçtada atarsa sabri atıyor.. :D

Dikkat edin dün bütün atakları sağdan yedik.Spiker bile dedi sabrinin kanadı yine boş kaldı .:). Rijkaard nasıl görmüyor anlam veremiyorum.

ne biçimsin adamsın be sabri her seferinde dört ayak üstüne düşüyorsun.yönetiminde sabrını tam tükettiği anda çıkıp bir gol atıyor bir orta paçayı kurtarıyor yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt