#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Tobol macinda cok ugrasti sut atmamak icin; ama yine de gonderdi bir-iki tane. Olsun Sabri, ilk goldeki ortan cok guzeldi. Rijkaard Sabri'yi adam ederse, hicbir basari kazanamasa bile efsane olur.

Mehmete katiliyorum.Bu sabri takintisini biraksaniz iyi edersiniz artik.Millete takinti olmus, maclarda en cok sabrinin hatalari göze carpiyo.Ayrica dalga gecilmesine de karsiyim,cok yazik adamin sac trasina kadar dalga gecildi.Bordeaux macinda da yere göge sigdiramiyordunuz sabriyi.

Hiç değişmiceksin Sabri yıllardır iğrenç saç stilini değiştirmediğin gibi futbolunda değişmiyo hep köt hep kötü...

Hiç değişmiceksin Sabri yıllardır iğrenç saç stilini değiştirmediğin gibi futbolunda değişmiyo hep köt hep kötü...

Orkun'un da saç stili aynı şimdi ne yapalım dalga mı geçelim? Dış görünüşle dalga geçmek ayıptır en başta hep beraber bunu kavrayalım. Ribery ile dalga geçerdiniz sanırım Galatasaray'da oynasaydı bu mantık öyle diyor. Sabri, Hasan Şaş gibi ileri kanat oyuncusu. Hasan ne kadar sağ bek oynarsa Sabri'de o kadar oynar çünkü futbol karakteri atak. İleride sağda milli takımda iyi oynuyor Terim oynattıkça görüyoruz.

Sabriden kurtulacağımız günü iple çekiyorum.Angut.com da da Formül Gs'li sabri başlığı altında bir resmini yayınlamışlar koptum,ama yine de hakaret içeren kısmı olduğu için burada paylasşamk istemiyorum,isteyen bakar. :)

Nasıl bir yorum bu ya, oyununu geçtik artık yok saç tipi bilmem ne, edilecek laf mı bu? Buldunuz Sabriyi geçireceksiniz ya nerden olsun diye bakılırsa böyle oluyor demekki. Saç stili iyi olsa çıkma mı teklif edeceksin:D

Nedir bu Sabri düşmanlığı bir türlü anlamoyrum. Sorun agresif ve itici tavırlarıysa kabul bazı yönlerini bende beğenmiyorum, hatta Sabriye karşı bir antipatimde var ama benim yada sizlerin bu adamı sevmemesi gerçeği değiştirmez, Sabri iyi futbolcu.

Eğer yabancı olsaydı ve avrupada herhangi bir takımda oynasaydı eminim burda Sabri için başlıklar açılırdı. Çok süratli, hırslı yaşıda genç vs.. diye.

Nedir bu Sabri düşmanlığı bir türlü anlamoyrum. Sorun agresif ve itici tavırlarıysa kabul bazı yönlerini bende beğenmiyorum, hatta Sabriye karşı bir antipatimde var ama benim yada sizlerin bu adamı sevmemesi gerçeği değiştirmez, Sabri iyi futbolcu.

Eğer yabancı olsaydı ve avrupada herhangi bir takımda oynasaydı eminim burda Sabri için başlıklar açılırdı. Çok süratli, hırslı yaşıda genç vs.. diye.

Sabriye artı sağlayan yönü de zaten hızı. Dediklerine ben de katılıyorum. Agresif tavırlarını oldum olası sevmedim. Ancak sonuçta iyi bir futbolcu. Altyapımızın Türk futboluna kazandırdığı değerlerden biri. Sadece bazı konularda kendisini geliştirmesi lazım. Kendini harcar yoksa...

kötü yönde demiyorum ama sabrinin sac sitili benimde epeydi gözüme batıyordu.

o kadar kısa olmasına ragmen ortadan ikiye ayırmaya çalişması insanı panikletiyor :D

sabricim ayrılmaz o kısalıktaki saclar ugraşma :D

Orkun'un da saç stili aynı şimdi ne yapalım dalga mı geçelim? Dış görünüşle dalga geçmek ayıptır en başta hep beraber bunu kavrayalım. Ribery ile dalga geçerdiniz sanırım Galatasaray'da oynasaydı bu mantık öyle diyor. Sabri, Hasan Şaş gibi ileri kanat oyuncusu. Hasan ne kadar sağ bek oynarsa Sabri'de o kadar oynar çünkü futbol karakteri atak. İleride sağda milli takımda iyi oynuyor Terim oynattıkça görüyoruz.

Sabri sağ açık oynasa ben herhalde maçın içinde sinir krizi geçiririm adam geçme yeteneği yok teknik sıfır orta açmayı bilmiyo kuvetsiz çok gereksiz faul yapıyo şimdilik aklıma gelenler bunlar.

FRANK RİJKAART : Beyniyle ayakları arasında köprü yok...!!!

Doğru söze ne denir !!!

FRANK RİJKAARD : Beyniyle ayakları arasında köprü yok...!!!

Doğru söze ne denir !!!

Gazetelerin istemediğiniz haberlerine inanmayın,istediğiniz haberlerine de inanın.Yeri geldiğinde kolpa olsun gazeteler,sövün sayın ama yeri geldiğinde de,gülün eğlenin.Bravo size.

Ayrıca doğum günün kutlu olsun Sabri Sarıoğlu!...

gazetelerin istemediğiniz haberlerine inanmayın,istediğiniz haberlerine de inanın.yeri geldiğinde kolpa olsun gazeteler,sövün sayın ama yeri geldiğinde de,gülün eğlenin.bravo size.

Ayrıca doğum günün kutlu olsun sabri sarıoğlu!...

+1905

Doğum günü kutlu olsun Sabri. Bu taraftar Hakan'a sövdü, Hakan gidince ah o olsaydı dedi. Sabri'de giderse inşallah ah Sabri olsaydı demeyiz çünkü gelen gideni aratır.

Doğum günün kutlu olsun adamım Sabri:D Sana sahip çıkan topu topu 3 5 kişiyiz forumda, en azından arkadaşlar görsün de doğum gününü kutlasın bu takımın bir parçası olduğun için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt