#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri de daha fazla diretilmemeli. Türkiye Kupası maçlarında falan denenmeli ama olmuyor, zorlamamak gerek. Fatih hoca'nın bazı evlatlarından -inatlarından- vazgeçmesi lazım.

orta sahada yeri yok.hatta takımda yeri yok bence.sadece önündeki adama pas atsa yeter ama adam bi başka ya.bilerekmi yapıyor anlamadım.sabri cıktı azda olsa top yaptık.baros zaten sabriden ümidi kesti isyan etti sabriye.

Sabri teknik ve top kontrolü yetersiz olduğu için orta sahada barış özbek havası yaratıyor sırf pres yapıyor diye oynatılıcak gibi değil sağ bek alternatif sağ açık alternatif olarak kalsın mümkünse.. :o

Arda gitti Sabri de giderse sıradan bir takım oluruz. Düşmemeye çalışan bir italyan klübünden farkımız kalmaz. Terim hala akıllanmamış Avrupa takımlarından artıklar toplayıp başarılı olabileceğini sanıyor. Öyle olsaydı italyan, ispanyol takımları her sene şampiyon olurdu. Evlatlarını koruyan İstikrarlı Barca transfer şampiyonu Real ile kedi fare gibi oynuyor. Biz ise Arda'yı tutamayıp, Sabri'yi moralman bitirip, Çolak gibi yetenekleri harcıyoruz. Galatasaray taraftarı bu gidişle her yıl sadece transfer şampiyonu olur.

Süper bir sağ bek alternatifi olur..ondan başka hiç birşey olmaz..Bencede alternatif olarak çokda iyi olur..

Fatih Terimin bunu görmeyipte hala orta sahada ısrar etmesi benim için çok büyük bir hayal kırıklılığı...

Duygusallığı bırakması lazım hocanın. Ne kadar sevse de Galatasaray'ın evladı olsa da o yetenek yok Sabri'de. İyi bir alternatif olur.

Takımın kalitesi arttıkça yapamadıkları daha çok göze batıyor..Sanırım yeni transferler dahilinde yedek kulübesi yolu gözükecek.

Sağ bekte oluyor muydu derler adama ?

Sabri Galatasaray da olmuyor aslında 7 yıldır olmadığı gibi,ama onun kalitesinde yerli bile yok maalesef.Aydın Yılmazlar,Emre Çolak'lar ,Ayhan Akman'lar var takımda.

Sağ bektede olmuyordu ama ileriye çıkışları falan vardı biraz daha faydalı oluyordu sanki.Orta sahada çok sırıtıyor

Onun yerine Emre Çolak oynasa daha kazançlı çıkarız bence

8228.jpg

sabri başkan antremanlarda kaleyede geçiyo bak sen :D

kazakistan maçında, penaltı pozisyonunda veridiği arapası müthişti

Galatasaray'da baska, Milli takimda bambaska bir bek Sabri. Gokhan Gonul Fenerbahce'de cok daha iyi oynamasina ragmen, Milli takimda Sabri kadar iyi oynayamadi. Her mac "Aha, Gokhan sakat, tuh" diyenlerin yuzunu kizartti. Dun ayni sekilde hatasiz'a yakin oynadi, 1-2 kez gec kaldi geri donuslerde okadar.

Turkiye-Bosna Hersek macini hatirliyorum, Dunya Kupasi elemeleri. 2-1 yendigimiz mac. Europsport'da genis ozetleri izliyorum. Hollandali spiker ove ove bitirememisti. Sabri her ileri ciktiginda "Cok iyi bir bek, cok tehlikeli" Sabri'nin her ortasi tehlikeliydi. Dakika 70lerde ilk kez bildigimiz Sabri ortasi geldi, spiker "Alisik olmadigimiz bir orta verdi" demisti.

O derece fark ediyor Milli takim ve Galatasaray'da gosterdigi performans.

Galatasaray'da baska, Milli takimda bambaska bir bek Sabri. Gokhan Gonul Fenerbahce'de cok daha iyi oynamasina ragmen, Milli takimda Sabri kadar iyi oynayamadi. Her mac "Aha, Gokhan sakat, tuh" diyenlerin yuzunu kizartti. Dun ayni sekilde hatasiz'a yakin oynadi, 1-2 kez gec kaldi geri donuslerde okadar.

Turkiye-Bosna Hersek macini hatirliyorum, Dunya Kupasi elemeleri. 2-1 yendigimiz mac. Europsport'da genis ozetleri izliyorum. Hollandali spiker ove ove bitirememisti. Sabri her ileri ciktiginda "Cok iyi bir bek, cok tehlikeli" Sabri'nin her ortasi tehlikeliydi. Dakika 70lerde ilk kez bildigimiz Sabri ortasi geldi, spiker "Alisik olmadigimiz bir orta verdi" demisti.

O derece fark ediyor Milli takim ve Galatasaray'da gosterdigi performans.

Podolski gibi desene. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt