#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Orta sahada koşuyor ama 7 yıldır rakibin ayağından bir top kaptığını görmedim.7 yıldır kanat ama bir bindirmesinin gol olduğunu görmedim(yılda bir kez sadece) .7 yıldır şut çekiyor kaleyi tutturduğuna çok az şahit oldum(yılda bir kez gol atıyor) .7 yıldır saç baş yolduruyor,onlarca insanı kel bıraktı hala Galatasaray'ın peşini bırakmadı ve bir de kaptan oldu.Allah sonumuzu hayır etsin.Bu adam futbolcu ise ben Messi'yim...

Suç Sabri'de değil Sabri'yi orta sahada oynatıp gözlüğünü kırmasına rağmen orada ısrarla oynatan hocadadır.Olmuyor işte olmuyor, senin İstanbul Belediyeye karşı orta sahada ayarsız koşan bir oyuncu oynatma lüksün yok.Bırak ayarsız koşmayı, orada dinamo gibi çalışıp top bile kapmasına gerektirecel bir rakiple bile oynamıyorsun.

Alanı daraltacak oyunu oynat zaten top sana gelecektir,sonuçta rakipte Xavi,İniesta oynamıyor, saçma sapan press,yalandan adam kovalamacalar, alanı kapatamayan oyuncular, oyuncuyu yanlış yerde kullanıp yeteneklerinden mahrum kalmalar sonucunda bugünkü yaşadıklarımızı sezon boyunca çok defa yaşayacağız Fatih Hoca bu şekilde devam ederse.

Kim ne derse desin bu takıma iyi bir sağ bek ve stoper alınmadıktan sonra Sabri'nin bekte, stoperde ise Ujfalusi'nin oynaması şart.Ya oynatmayacaksın Sabri'yi ya da sadece sağ bekte kullanacaksın, başka mevkilerde deneme gibi bir durum söz konusu bile olmamalı.

Orta sahada Sabri ne yapabilir ki ? Acaba Fatih Terim Emre Çolak'ı hazırlasa o mevkiye. Tutar mı ? Sabri'den daha fazla olasılığı var...

Emre diyince aklıma Captain America'nın süper asker formülünü çekmeden önceki hali geliyor.. Öyle bir formül geliştirebilirsek Emre'den üç tane İniesta yaratırız.

Soru mu bu? Emre'yi mac'tan evvel Redbull icmis 3 Sabri'ye yeglerim.

Sabri ile karşılaştırma yapmam ironiydi aten :)

Ben teknik kapasitesi yüksek yerli bir oyuncunun o bölgeye yerleştirilmesi taraftarıyım ki en büyük aday Emre'dir. Sabri gerçek yeri harici oy-na-ya-maz.Hele orta sahada yaratıcı bir oyuncunun Selçuk'un verimini artıracağı düşünülürse bu bir zo-run-lu-luk-tur.

sabri ortasahada rezil oynuyo

zaten mevkisi bile belli değil

sanırım görevi ortasahada oraya buraya pres yapmak

ah bi de top ayağına geldiğinde kendi arkadaşına atabilse

hep rakibe hep rakibe

yani box to box oynuyo bildiğin bizim sabri

yıllardır b2b gelecek diye bekliyoduk

o adam sabriymiş

küfür gibi şaka gibi

Francesco Totti de kaptan, Sabri de.

Bu kötü futbolun bir başka sebebi Sabri'nin kaptan olmasıdır. Ben Galatasaray'da oynasam, sahada kaptanım kim diye baktığımda Sabri'yi görürsem, futbola küserim. Hak veriyorum oyunculara.

Kaptan demek lider demektir. Lideri Sabri olan takımdan bir b.k olmaz.

Metin Oktay'ın, Bülent Korkmaz'ın taşıdığı bantı kimlere emanet ettiler, yazık...

sabriyi kaptan yapmisken behzat uyguru da baskan secelim, uygun duser

hani insan olur, milli piyango da bütün para ona cikar varya... o oran Sabri nin Futbolcu olmasindan daha büyük bi orandi bana göre...

Adam Futbolun F sni bilmiyor utanmadan kaptan bile oldu ya... ne diyeyim artik, utaniyorum cidden utaniyorum.

orta yapamaz, kaleyi tutturamaz, ince ara pas veremez. ancak kosuyor.

sadece kosmak la boyle buyuk bir kulubde oynayamassin.

Birak pas yapmayi, adam daha topu kontrol edemiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt