#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

GS tarihinin en şanslı futbolcusu...tam takımdan ayrılması beklenirken hop onu tutan bi teknik direktörle yükselişe geçti takımda.bkz bülent korkmaz ve bordeaux'a attığı gol.bkz imparatore ve kaptanlık.......

Bu takımdan Sabri giderse seri galibiyetler almaya başlarız.

Sabri yüzünden yediğimiz golleri artık yemeyiz.

Sabri'nin takımını sürekli kırmızı kart görerek eksik bırakmasına şahit olmayız.

Onun yavaş oyununu, yavaş koşmasını, 60.dakikadan sonra yorulup hiçbir topa hamle yapmamasını izlemek zorunda kalmayız.

Sabri berbat bi oyuncu. :o

Sabri'nin gittiği gün Galatasaray biter. 2-3 yıl kendine gelemez.

Sağ bekte olsa en azından sürati ile kademelere giriyordu çoğu pozisyonda Servet + 2.Stoperin çoğu açığını kapatıyordu,şimdi kademe yapacak bek yok maaesef,kademeler kayboldukça stoperlerin hataları daha da bariz gözükecek!!!

fatih hocam sana yalvarıyorum sabri ye bundan sonra sadece maçlardan sonra üçlü çektirme görevi ver. başkada görev verme istemiyoruz. rica ediyorum hocam senden, takımın geleceğini düşün dinle bizi

Modern futbolun altın çocugu Sabri .. :)

Ertem Şener'di sanırım bu yorumu mac esnasında yapan kişi :D

Fatih Terim kendisinden yeni Okan Buruk yaratmaya çalışıyor ama böyle birşey maalesef olamaz.

Sağ bekte olsa en azından sürati ile kademelere giriyordu çoğu pozisyonda Servet + 2.Stoperin çoğu açığını kapatıyordu,şimdi kademe yapacak bek yok maaesef,kademeler kayboldukça stoperlerin hataları daha da bariz gözükecek!!!

Günümüzde bekler defans 4 lüsü diye gecmiyor artık , hucumun en önemli 2 elemanları onlar o yüzden sabri günümüz futbolunda topçu değildir benim gözümde, 33 34 yaşındaki adam geldi bize nasıl sag bek olunur nasıl sag bek oynanır gösterdi , cok duygusal davranıyoruz sabri iyidir cok iyi Galatasaraylı vs vs bunları bırakmak lazım bu bir sektör herkes kendini isteklerini çıkarlarını düşünmek zorunda, bizim cıkarımız (bence) sabrinin bizim takımda sadece rotasyonda yararlı olacağıdır.

Ne olur oynama artık Sabri, yeter artık bırak şu ilk 11'i.

Sercan&Kazım , Selcuk , Hakan , Gökhan , Yekta bu maça yerli olarak başlasın. Ah Arda Ahh.

Günümüzde bekler defans 4 lüsü diye gecmiyor artık , hucumun en önemli 2 elemanları onlar o yüzden sabri günümüz futbolunda topçu değildir benim gözümde, 33 34 yaşındaki adam geldi bize nasıl sag bek olunur nasıl sag bek oynanır gösterdi , cok duygusal davranıyoruz sabri iyidir cok iyi Galatasaraylı vs vs bunları bırakmak lazım bu bir sektör herkes kendini isteklerini çıkarlarını düşünmek zorunda, bizim cıkarımız (bence) sabrinin bizim takımda sadece rotasyonda yararlı olacağıdır.

Sabrinin olabilecek en iyi mevkiisi sağ bektir.Verimlidir görevini yapar kademelerde mutlaka vardır,elinden geldiğince kanat bindirmeleri de yapar,önüne koyduğun adam önce işini yapacak sonra gelip Sabri'yi eleştireceksin,mutlaka hucumu da forse edecek ama önündeki adam sağ açık olarak görevini yapsın önce,,kaç maçtır verimli ve sonuca götürecek orta yapmaktan aciz açıklarla oynadığımıza kanaat getirelim sonra Sabri'nin iş yapıp yapmayacağını tartışırız!!!

Ne olur oynama artık Sabri, yeter artık bırak şu ilk 11'i.

Sercan&Kazım , Selcuk , Hakan , Gökhan , Yekta bu maça yerli olarak başlasın. Ah Arda Ahh.

Sabri oynamayacak Hakan oynayacak var mı öyle adalet?

Sabri ben illa orta saha oynayacağım, illa sağ açık oynayacağım veya illa oyun kurucu olacağım mı diyor? Fatih Terim'in her zaman ki ''ben bunu adam ederim'' tribi. Başka bir şey değil.

Senin defans hattın rezil olsun, orta sahan kötü olsun, ileri ucun kötü olsun, takımda tek suçlu da Sabri olsun. Ne güzel Dünya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt