#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Takımın gizli kahramanı. Takım zaten topla topal oynuyor, Sabri de olmazsa bu takım dağılır. Diğer takımların maskarası oluruz. Çünkü Melo, Eboue, Riera, Kazım, Gökhan, Servet gibi isimler mücadelesi az olan isimler.

Takımın gizli kahramanı. Takım zaten topla topal oynuyor, Sabri de olmazsa bu takım dağılır. Diğer takımların maskarası oluruz. Çünkü Melo, Eboue, Riera, Kazım, Gökhan, Servet gibi isimler mücadelesi az olan isimler.

Dağılmazsa 50 kere ben aptalım diye yazar mısın renktaş ¿

Mehmet TOPAAAAL OLEEEEEEEYYYYYYYY

Yarın liseler açılıyor, uyuyun Sabri'ye sallayana kadar.

Sağ bekte iyi oynuyo kontenjan sıkıntımız da varken sağ bekten çıkarmamak lazım.

hep sağbekte oynasın

en isabetli mevkisi orası

Hicbir yerde oynamasin. Yedek otursun. Yeter artik ya. Engin kac tane Sabri eder kestiremiyorum bile. Top diye oynar Sabri´yle orta sahada. Bi de kaptan yapmislar alay eder gibi. Kusura bakmasin o da artik. 10 senedir profesyonel futbolcu yani. Yeterince tahammül ettik.

Hicbir yerde oynamasin. Yedek otursun. Yeter artik ya. Engin kac tane Sabri eder kestiremiyorum bile. Top diye oynar Sabri´yle orta sahada. Bi de kaptan yapmislar alay eder gibi. Kusura bakmasin o da artik. 10 senedir profesyonel futbolcu yani. Yeterince tahammül ettik.

engin sağ bek oynayamaz

sağ bekte oldukça etkili

zaman zaman hata yapsa da; bitmek bilmez enerjisi, rakibi canından bezdiren bindirmeleri ve rakip kontraya çıktığında yaptığı çok süratli geri koşularla hatalarını fazlasıyla telafi ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt