#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

penaltidan onceki ceza sahasina ortasini gormeyen gozler utansin lan!!!!

sağ bekten başka hiçbi yerde görmek istemiyorum kendisini.....en azından telekomdaki maçlarda mümkün olduğunca az görmek istiyorum gökhan zan ve sabriyi..o nedenle yarı sahayı geçmesin bu krallar:D

aha kavga var.
lolipop.gif

Hicbir yerde oynamasin. Yedek otursun. Yeter artik ya. Engin kac tane Sabri eder kestiremiyorum bile. Top diye oynar Sabri´yle orta sahada. Bi de kaptan yapmislar alay eder gibi. Kusura bakmasin o da artik. 10 senedir profesyonel futbolcu yani. Yeterince tahammül ettik.

Vallahi ben de biktim, ne bicim futbolcu ya. Insan bisey ögrenir ve yaptigi hatalari birdaha yapmaz. Ama Sabri baska, 25 Yasina girmis, hala bir orta atamiyor, 20 ortadan ancak bir tane yerini buluyor, gerisi auta ucuyor. Utanmadan bide Freekick lere, Kornerlere hemen ilk olarak kosuyor, sanki Beckham mis gibi. ya biktim ne bicim is bu herkes bunlari görmüyor ?

Zamaninda Kewell ve Lincoln vardi Freekick atabilen, ama yine Sabri ve Hasan abisi topun basina geciyorlardi, istemiyorum satsin lar isterse bedavaya versin ler Sabri yi. Sabri benim gözümde yeterli bir futbolcu degil, en fazla yedekte durmali dir.

Sağ bekte daha iyi bu kesin. Orta sahada onu izlemek ızdırap.

Anlamsiz bir futbolcu...

1 gram yararı yok takıma.Oyuna girdikten sonra ne top kapabildi ne başka yararlı birşey yapabildi.Anca sahada dolaşsın.Yeminle sercan oynasa 2-1 kazanma şansımız daha yüksekti.

Sabri'siz ilk 11'i görünce, Sercan'ın da çıkarılıp yerine Sabri'nin girdiğini görünce. hemen aklıma Tümer Metin'in antrenörler hakkında söylediği söz geldi: "Çok antrenörle çalıştım. Onların yaptığı hataları görünce futbolu bıraktıktan sonra antrenör olmaya karar verdim"

Sabri'siz ilk 11'i görünce, Sercan'ın da çıkarılıp yerine Sabri'nin girdiğini görünce. hemen aklıma Tümer Metin'in antrenörler hakkında söylediği söz geldi: "Çok antrenörle çalıştım. Onların yaptığı hataları görünce futbolu bıraktıktan sonra antrenör olmaya karar verdim"

Emre arada hortlayıp böyle sallama dolu mesajlar yazıp arazi oluyorsun. Neden böylesin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt