#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

.

sabri takıma zarar veriyor. bu saatten sonra ağzında kuş tutsa nafile... şunu çok iyi biliyoruz ki stabil değil bir maç iyi 10 maç yok. bize böyle adam lazım değil ne yapacağını kestiremiyorsun. terimde gözlük kalmayacak yarın öbür gün bakalım o zaman ne yapacak.

Sağ bekten başka yerde oynaması takıma zarar verir.

Takımda oynaması bize zarar verir.Yedek kulübesi yeri.

Sabri; olmuyor olmuyor..

Bir orta yapmak bu kadar mı zor ?

Pres yapıyorsun,top kapıyorsun ama çoğu topu olumsuz kullanıyorsun bir türlü olmuyor... :(

yine çok sayıda bindirme yaptı

ft tarafından dizginlenmezse sağ tarafı daha da domine edecektir

yine çok sayıda bindirme yaptı

ft tarafından dizginlenmezse sağ tarafı daha da domine edecektir

bindirme yapıyor iyi güzel de o topla buluşmalar ne öyle? Önce ayak içi sonra kaval kemiği, ayaktan top açılıncada stoper giriyor araya Sabri'nin kontrolünü mü bekleyecek?

O kadar atak yapmasını 1 tane asist yada olumlu pasla süslese takımın her maç yıldızlarından olur. yazık oluyor o tempoya.

bindirme yapıyor iyi güzel de o topla buluşmalar ne öyle? Önce ayak içi sonra kaval kemiği, ayaktan top açılıncada stoper giriyor araya Sabri'nin kontrolünü mü bekleyecek?

elbette eksikleri var

ama takımda eksiği olmayan oyuncu yok gibi

hücuma bu kadar destek veren bir yerli sağ bek alamayız

elbette eksikleri var

ama takımda eksiği olmayan oyuncu yok gibi

hücuma bu kadar destek veren bir yerli sağ bek alamayız

Yerli konusunda katılıyorum ama elimizde Eboue varken o mevkide oynatılacak bir adam değil.. Eboue sakat bu maç eyvallah oynasın ama iyileşince yeri kulübedir

Profosyonel futbol oynamıyorum ama orta yapmanın yetenekle çok ilgili olduğunu sanmıyorum.İnsan bu kadar alay edildiği bir konuda hiç mi çalışıp gelişmez?

Haksızlık etmeyin reyize :D

2-3 pozisyonda bizi çıldırttı ama 4-5 tane güzel hareketi vardı ortalama olarak iyiydi :D

Bugün çok kötüydü, sezona da iyi başlamadı. Bir an önce toparlanır umarım.

Bir isabetli orta yaparsa dünyanın en iyi sağ beki olacak :)

Ilk yari cok güzel bir paslasma sonrasi güzel bir pozisyon bulmustuk sag kanattan, top Sabri'deydi. Bende tam o an heycanlanip ayaga kalkmistim, gol olur diye. Sonra Sabri topu ayagindan cok amatör bir sekilde acip bütün atagin icine etti. :o

bence antrenman dan sonra 4-5 saat paso orta calistirmalilar. selcuk dan riera dan ders alsin biraz. h.sas hic topa vurmayi ögretmiyor mu acaba bu adama?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt