#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Reis allahını seversen biraz ortalara çalış öldürüyosun yapma gözünü seveyim idmanlardan sonra 1 saat çalışsan yeter

Sabri 1 saat değil 365 gün orta çalışsa yinede beceremez.Tek avantajı hızı ve alt yapı patentli olması.

2 kişi arasından müthiş geçer 2 dk sonra güzelim kontra atağı harcar. Ortası yok :o

Ayarsız enerji Sabri Sarıoğlu.

Kaptana haksızlık yapıyoruz arkadaşlar sağ bek oynarken bile orta sahaya nasıl dinamizm kattığını görmemek için futbol cahili olmak lazım.2 Kontrayı harcar ortayı kaleciye nişanlar ama kaybettiği topun peşinden koşar ,basar ve telafi eder.Sağ bekte daha iyisini bulamassınız bu ülkede ,gökhan gönül dersen hucumuna laf yok ,onunda defansı ortada .

Baskı yapıyor tamam katılıyorum ama kontraya çıktığımızda sırf Sabri hızlı diye topla buluşabiliyor.

Sonrası zaten malum, top ya auta yada rakibe gidiyor.

Lütfen Sabri topun dibine biraz daha gir, ortaların yüksekten olsun da alçaktan olmasın.

İki kişilik oynamasına o kadar alışmışız ki. Tek kişilik oynadığı günlerde acımasızca eleştiriyor taraftar. Süpermen olup uçsa belki alkışlayan olur.

İki kişilik oynamasına o kadar alışmışız ki. Tek kişilik oynadığı günlerde acımasızca eleştiriyor taraftar. Süpermen olup uçsa belki alkışlayan olur.

876543219 kişilik oynamasın,beynini kullansın biraz ellerim patlayana kadar alkışlarım.

Dünkü Serkan Balcı'yı izleyince senin değerini bi kez daha anladım reyiz...

Ardadaki bilek sabride olsun dünyanın en iyi ilk 10'a girer :)

Kaptanlık mevzusuna değinmek istiyorum.Sabride kaptanlık yapabilecek kapasite yok,Adam kendini kontrol edemiyoki takıma nasıl söz geçirsin?

Gecen hafta gördüğü kart o kadar anlamsızki yani S...git diyo hakeme el kol hareketleri ile artı bunu 3 kez tekrarlıyo.Yani uyduruk bi hareketten sarı kart gördü ki takımı yatıştırması gereken adam kendini yatıştıramıyor..

Yanı sabri iyi niyetli,yüreğiyle oynuyor ama kapasitesi yok,sabriden anca bu kadar çıkar.Ve kaptan asla olamaz sabri..

Benim kafamda kaptan için 3 alternatif var

Selcuk

Melo

Ujfalusi

2 kişilik koşup, mücadele ediyor zaten ama 1 tane olumpu pas, orta, şut ile tamamlayamayınca anlamsız oluyor. Bu enerjisiyle her maç sahanın yıldızlarından olabilir.

Sabri'nin Galatasarayligina hic kimse soz etmez, gosterdigi caba adina da fazla kimse birsey diyemez.

ama halen akilli oynamasini ogrenmedi gitti.

pas yuzdesi cok dusuk,

ortalari lesh

Pozisyon almasinda top bizdeyken cok yetersiz kaliyor

ama yinede elinde bulunmasi gereken bir oyuncu ( kadro Sabriyi tribune gonderecek kadar kaliteli degildir)

Artık tiksinme aşamasına geldim. Tamam ne güzel top çeviriyoruz paslaşıyoruz diyorum top Sabri'ye geliyo ve malum son.

Sabri iyi ama yanında yeni 'acemiler' var Galatasaray'ın, Türkiye'deki futbolun sistemine yeni yeni alışıyorlar. Sabri'nin yanındaki futbolcuların takım oyununa alışabilmesi için daha iki fırın ekmek yemeleri gerekir. Şimdi ben bu futbolcular iyidir ve yada kötüdür demiyorum( Belki yetenek olarak Sabri'den daha iyi olabilirler). Ama 10 yıllık Galatasaraylı Sabri'ye ayak uydurmaları, takım oyunu oynamaları zaman alacaktır. Çünkü Terim bile ideal kadroyu bulamadı daha, hala her maç yeni 11 deniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt