#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

ben olsam sirf GSliligi ve yuregi yuzunden kotude olsa hakan yerine sabriyi solbekte oynatirim

takimin cehresi bir anda degisir

sabrinin artıları eksilerinden fazla

sürekli sabriyle dalga geçen, bunu da bir marifet sanan kişilerin iyi niyetli olduklarından şüpheliyim

Gerizekalı gerizekalı Sabri esprilerini bırakın lan artık

İstemediğim bir oyuncuyu en azından beddualarla , lanetleyerek dile getirmiyorum .. Ben cok iyi biliyorum insallah sakatlanır bidaha oynayamaz - Allah Belasını versin gibisinden yorumları , yorum yapanları .. ( !! )

İşin mizahı bu ..İster beğenirsin ister beğenmezsin.. Senin bakış açın karışamam , lakin sana karsındakine hakaret etme lüksünü kimse vermez , veremez UNUTMA BUNU..!!

yada unuttugunda ben sana hatırlatmasını iyi bilirim... ( !!! )

Sabrinin a takıma çıktığı gün başladı lanet.....ve o günden bugüne avrupada yokuz....

Sabrinin a takıma çıktığı gün başladı lanet.....ve o günden bugüne avrupada yokuz....

Koca 10 yılın özetini çok iyi çıkardınız.

Altın madalya için Ad-Soyad, Adres ve Telefon bilgilerinizi bizimle paylaşın.

Sabri kesinlikle kötü bir futbolcu değil. Süper bir takım olsak bile en kötü rotasyon oyuncusu olur.

sabri kötü bi oyuncu degil.

ama koskoca galatasarayin oyun kurucusu ve kaptani da degil.

sag kanatta sag bekde oynar felan,kayserisporda sag acikda is yapar belki bilmem.

ama orta sahada melo ve selcuk durmusken sabriye en önemli görevi vermek sacmaliktdir.

bence kaptanligida tasiyamiyor.ardaya hep kaptanligi tasiyamiyor denildi,ama arda yaklasik her macda takimi sirtlayan biridi,oyun yapisi öyle.ama sabri öyle biri degil.

sabriyi orta sahada gördükçe kendimden utanıyorum resmen.

niye?

ben gurur duyuyorum kendimden.

koskoca galatasaryin kaptani orta sahada benden daha kötü oyniyor.

ben utanıyorum çünkü beraber maç izlediğim kuş arkadaşlar mesela makara yapıyor.

ben bile sırf galatasaray aşkına inanmadığım şeyleri savunmak zorunda kalıyorum.

yok pres yapıyor,çok enerjik vs...

anlayacağın saçma sapan işler

ben utanıyorum çünkü beraber maç izlediğim kuş arkadaşlar mesela makara yapıyor.

ben bile sırf galatasaray aşkına inanmadığım şeyleri savunmak zorunda kalıyorum.

yok pres yapıyor,çok enerjik vs...

anlayacağın saçma sapan işler

anladim merak etme :D.

aynen bendede öyle.

sabriyi sag bekde idare ediyorda,ama orta sahada bence barisdan hic farki yok.ha no look paslari yok,ama no look sutlari var.

Bu adamın emekliliği ne zaman :)

Şaka bir yana kimseye yeteneği yok diye kızamazsın çünkü bu doğuştan gelir, bu çocuk zaten çok çalışıyor çalışmakla en fazla bu kadar oluyor.Asıl kabahat sabri ve sabri gibileri senelerce ilk 11 de oynatıp yerlerine gerçek futbolcuları alamayan , bulamayanlarındır.

muthis bir yedek olur mut-his

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt