Hatirliyorum pozisyonu

tekrardan seyrederken durdurup baktim, hem Nonda hem de Keita offside olabilir o pozisyonda, cok cizgide duruyorlar yani bilmiyorum offside'lar miydi degiller miydi ama anliyorum seni, ayni sey tac atarken falan da gecerli, karar veremiyor cabuk. Ama surekli yuhalanirsan "ulan simdi pasi atarsam offside olursa yuhalanir miyim acaba?" diye korkup atmayabilirsin. Surekli baski var o yuzden de her yapmayi dusundugu sey bin kere bir daha dusunursun bu kadar cok tepki gelince, kabul goremiyor ki adam ne yapsa.
Ben de istiyorum gereksiz bindirme yapmasin, akilli oynasin Hakan gibi. Ama acayip beklentilere girmemek lazim hem Sabri hem Aydin icin, onlarinda sakinlesip ekstra isler yapmamaya calismaz o zaman. Frank onlara bu guveni veriyor ama taraftar vermiyor iste. Mac sirasinda ben de ayniyim fena halde Galatasaray'li oldugum icin ama sonra sakinlesiyor insan.
Ayrica bilmem farkettiniz mi 25. dakika da Baros ceza sahasi icinde bombos ama Arda pas vermeyip dribbling deniyor.. Ben etmemistim ilk defa seyrederken, eminim cogu insan etmemistir, cunku bilincaltimizda Arda'nin iyi taraflarini, Sabri'nin de kotu taraflarini gormeye sartlanmisiz. Resmen 100% gol o pozisyon Arda pasi verse, Milan da deliye donuyor sonra zaten. Sansiniz olursa bakin bir.