#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Ümit Özat şaşı gözüyle senden daha iyi orta açıyordu be Sabri..Ne zaman güldürecen yüzümüzü?

Güldürmedin hep aglattin

Derdi bana sen tattirdin

Derrt üstüne zulüm yaptin

Sanki beni sen yarattin

Müslüm Babanin sarkisi geliverdi aklima birden:)

isyan eden kalbimi biraz olsun duye yeter sabri:D

Abi bide Bergen'den dinlemeni tavsiye ederim.:D

Bi istikrar yakalasa tamamdır ama yakalıyamıyor. Bugünkü maçta çok iyiydi inş. hep böyle devam eder

Demekki Sabri sağ açıkda oynarsa bu takım kazanıyor

Sabriyi büyük bir miktara satabilmek icin, sag acik oynamasi gerek devamli:D

Haa tabi önce orta acmasini bi ögrensin ama:D

Bugün futbol adına herşeyi yaptı arada bi öyle oynuyor ki yeni transfer mi diyorum bu kısa boylu oyuncu bir yerden tanıdık ama şaşırtıyor gerçekten :D

Oynamayınca Sabri'yi arıyor gözlerim.Adam bir kere enerji veriyor bu takıma.İyi de oynasa kötü de...

Adamı oynata oynata bek yaptık:D harbiden azmi+enerjisi+hırsı mukemmel harbiden sag bekde ne ararsan sabridede oturmaya basladı artık ama ama diyorum su ortalar yokmu bitiriyor beni:o nolur sabri su ortalarıda yapsan tadından yenmicek:D bu arada kademelere eskisinden daha iyi giriyor

gokhan gonul'e nasıl sabri'den daha iyi diyorlar yau, neye dayanaraktan?... saRbi bence 50 tane gokhan gonul eder...

Gökhan çok iyi bir bek ama Sabriden tek olumlu tarafı dengeli bir oyuncu yani sürekli bir ortalaması var Gökhan ın ve en önemliside ne yazikki orta açmayı biliyor=)

Ben formda bir Sabriyi, Maicon hariç herkese tercih ederim=)=)

Bu arada Maicon u dün izledim tek kelimeyle hayran kaldım Geneo maçında bu adamı forvet koy Adriano dan iyi oynamazsa neyim...

aha saha bitti!!, beynini kullanmayan adam, duran top kullanmasin!!, galata, sabri, sabri şuutt ve taç!, saray, sarbi, sarıoğlu, speedy gonzales, şutlar dağa taşa

Süpersiniz :D

Ben sabriyi severim cünkü delidir kendisi.

Gökhan çok iyi bir bek ama Sabriden tek olumlu tarafı dengeli bir oyuncu yani sürekli bir ortalaması var Gökhan ın ve en önemliside ne yazikki orta açmayı biliyor=)

Ben formda bir Sabriyi, Maicon hariç herkese tercih ederim=)=)

Bu arada Maicon u dün izledim tek kelimeyle hayran kaldım Geneo maçında bu adamı forvet koy Adriano dan iyi oynamazsa neyim...

O Maicon insan değil ya.Yemin ediyorum be böyle bir bek görmedim.:)Sabri'den iyi olmasın çok iyi yani adam.:D:D

gokhan gonul'e nasıl sabri'den daha iyi diyorlar yau, neye dayanaraktan?... saRbi bence 50 tane gokhan gonul eder...

Aslında Emir doğru söylüyor..Defansif olarak ikisi aynı sayılır mücadele ederek top kapmaya çalışıyorlar..Pres ve hızda sabri biraz daha önde bence..

Her ne kadar şutlarını beğenmesekte g.gönüle göre daha iyi..

Şimdi diyeceksinizki orta?Sabri her ne kadar dağa orta yapsada toplamda isabet oranı hiçde kötü değil..Kötü gözükmesinin sebebi isabetsiz yapınca çok kötü gidiyor..:D

TFF'nin 2007/08 sezonu icin yilligina gore:

Arda: 130 orta, 25 isabet, %19 basari

Baris Ozbek: 45 orta, 13 isabet, %28 basari

Lincoln: 64 orta, 17 isabet, %26 basari

Hakan Balta: 51 orta, 15 isabet, %29 basari

Sabri: 113 orta, 31 isabet, %27 basari

Ugur Ucar: 60 orta, 16 isabet, %26 basari

Volkan Yaman: 59 orta, 16 isabet, %27 basari

Kazim: 52 orta, 8 isabet, %15 basari

Gokhan Gonul: 86 deneme, 22 isabet, %25 basari

Wederson: 67 deneme, 16 isabet, %23 basari

Alex: 67 deneme, 24 basari, %35 isabet

Deivid: 56 deneme, 17 basari, %30 isabet

Ugur Boral: 72 Orta, 21 Isabet, %29 basari

Bir önceki maçta kendini aşan Sabri bir sonraki maçta bakalım ne yapacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt