#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

İnşALLAH her maç böyle oynar.Boyle oyna canımızı ye.

1-2 hata yaptı sadece. Keita nın yapması gerkenleri de yaptı. Bazı posizyonlarda çok ileride kaldı ama sezon başı söylediklerimizi yedirmeye devam ediyor bize. Nazar değmesin inşallah devam eder böyle.

sağol sabri beni utandırmadığın için.bana göre maçın adamıdır sabri!!!!

Rijkaard bence Sabriyi geliştirdi umarım yanılmam ama birkaç maçtır üstüste çok iyi performans sergiledi ama asıl performansı Panathinakos maçında göstermesi gerek...

Harika oynadı bu akşam . Keita ile beraber muhteşemdiler . . Hep böyle oyna, hep utandır bizleri Sabri . Helal olsun.

Mükemmeldin Sabri mükemmel.. Hap böyle devam et aslanım..:)

Ne güzel oynadın be Sabri. Helal.

Hızlı, güçlü, atletik, hırslı. Sadece yapması gereken adrese orta. İyiydi bu maç.

Sabri gerekenlere dersi veriyorsun yine. Gökhan Gönül'e selam olsun der gibiydi:)

Maçın en iyisiydi desek yalan olmaz sanırım.

Harikasın.

Seni Sevmeyen Ölsün Sabri helal harikaydın maçta aslanım benim

Sabri gerekenlere dersi veriyorsun yine. Gökhan Gönül'e selam olsun der gibiydi:)

Şundan vazgeçsek artık.Kimseye ders vermiyor,oyununu oynuyor Sabri;ben kendi adıma onun kapasitesini biliyordum,bilmeyenler de öğrenir artık ne yapalım,lütfen şu kapak mevzusuna girmeyelim artık.Hayır iş başka taraflara çekilecek,ondan sonra yaptığı ilk hatada birisi gelecek buraya saçma sapan şeyler yazacak.Sabri bizim için değerli,bunun yanında Galatasaraylı,içten oynayan bir futbolcu.Bizim için sezon başıydı dönüm noktası esasında ama umarım artık herkes için bir dönüm noktası olur bugün oynadığı futbol Sabri Sarıoğlu adına...

Sabri son 5 maçdır böyle oluyo, göze batmasının sebebi bugun çünkü takım kötü oynadı.

hep böyle oyna sabri

Ben de maç öncesi güvenmiştim Sabri'ye helal olsun valla..bir pozisyonda serdar ile reklam panolarına geldiğinde aha dedim serdar yandı, bir baktım sarıldı serdara, böyle devam Sabri, sen busun ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt