#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Topu kesiyor, gücü hırsı ve hızıyla çalımını atıyor. Tribün alkış, tezahürat ama devamında top ya taça gidiyor ya rakibe. Sabri kendini bu alanda geliştirirse tutulmaz zaten. Ama geliştirmezse artısıyla eksisi eşitleniyor. Yada eksisi artısına yakın oluyor. Daha çok çalışıp daha iyi olacak Sabri.

Bu gece Sabri'den mutlusu yoktur :) Adama ozel tezahurat bile yapti bu kadar yaranmaya calistigi taraftar. Sevindim Sabri icin.

Son maçlarda iyi oynuyordun Beşiktaş maçında Sahanın en iyisi ve faydalı koşanıydın. Yanlış yazılan adını, yapamadığın ortaları dalga meselesi yapıp uzatanlara ve seni aşağılamak için fırsat kollayanlara inat..

Ben çoğunlukla takım için önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum zaten, bu maç takımın en göze batan oyuncusu oldu, üçüncü golün de gizli kahramanı ayrıca, çizgiye paralel müthiş top açtı Elanoya, Keitaya da birkaç pozisyonda çok güzel paslar verdi. Benim korkum güzel oynadığı ancak göze çok batmadığı maçlarda gene üzerine bu kadar gelinmesidir. Şu taraftar Sabriyi bağrına bassa ve moralini yükseltmeye çalışsa, güven sorunu olmayan bir Sabri her zaman böyle olacaktır.

Ben çoğunlukla takım için önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum zaten, bu maç takımın en göze batan oyuncusu oldu, üçüncü golün de gizli kahramanı ayrıca, çizgiye paralel müthiş top açtı Elanoya, Keitaya da birkaç pozisyonda çok güzel paslar verdi. Benim korkum güzel oynadığı ancak göze çok batmadığı maçlarda gene üzerine bu kadar gelinmesidir. Şu taraftar Sabriyi bağrına bassa ve moralini yükseltmeye çalışsa, güven sorunu olmayan bir Sabri her zaman böyle olacaktır.

Benim dusuncelerime tercuman olmusun hocam. Hicbirsey eklemeden imzami atiyorum bu mesajin altina

maçın yıldızıydı süper oynuyor yürekli oynuyor pasları güzel ortaları iyi e daha ne olsun;)

Oldukça istekli ve hırslıydı , inşallah bu performansını elinden geldiği kadar diğer maçlara da yansıtır.

Rijkaard, taraftarların verdiği destekten memnun olduğunu da belirterek, "Yeniden bizim yanımızdaydılar, 90 dakika desteklediler. En çok haz aldığım anlar Sabri’ye bağırdıkları anlardı. Sabri, sırtına motor takılmış gibi oynadı, 90 dakika koştu" diye konuştu.

son 4 5 maçtır harikasın hep böyle ol al sağ taraf sana kurban olsun:D:D

Maçın başında kızdım ona ama sonra Allah var yukarıda süper oynadı yani.

Derbilerde bir başka oluyor Sabri :) fb maçlarında da böyle performans gösteriyor..İnşallah hep böyle devam eder..

Hep böyle oyna canımı al......Yusuf'un Tabataya o pasını nasıl yakaladı öyle....süperdi bugün

Kewell bile röportajında Sabriyi maçın adamı ilan etti :D

evet bence de maçın adamlarındandı yükselen bir grafiği var hatta bence milli takımın sağ bekinde oynaması lazımdı sağ bekte..

Pek fazla orta pozisyonu gelmediğinden iyi oynadı bugün. Özellikle savunmada çok iyiydi. Hücumda ne kadar çok topu Keita'ya oynayıp risk almazsa o kadar yararlı Sabri.

taaaaa ne zamandan beri diyorum, Sabri kovalasin sizi diye:D Al iste:D

Helal Olsun Sabri. Insallah bundan sonra hep bøyle olur.

ciğerine kurban senin gerçek Galatasaray'lı ! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt