#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabrii :D Uzun mesafede Sabri geçer Usain Boltu

Emir sorman bile ayip, Deli Ibo diyorum seceneklerde olmasa bile?

Sabri Helal olsun sana.

Kusura bakma, ama ben de senin gitmeni istiyordum, ama bu sene bana øyle kapak olduki:D ama iyi oldu. Helal olsun sana.

Bøyle devam et kocum.

Speedyim benim.Takıma olan aşkı gözünden anlaşılıyor,oynadığı oyunlada Gökhancılara selam çakıyor.Bu adamın yeri bir ayrı.

Heheeyt :D O anlatış süperdi Kewell'in ya.

Kewell nasılda anlatmaya çalışıyordu o adam uzun boy Sabri'ye bak bide nasıl yıksın demeye getiriyordu çok gülmüştüm orda :D:D

Arkadaşlar sezon başından beri sağbekimizde hızlı mücadeleci iyi orta açan bir oyuncu var kim bu?

Gerçekten Sabri'ye bravo ya,kestiği orta S.Ramos kalitesindeydi mücadelesi çok iyiydi,Sabri'de şunu gözledim,önceden heyecandan topu ayağından fırlatırdı nereye attığını bilmeden eminim Rijkaard geçmiş sezon maç kasetlerinde bunu tespit etmiştir,ve attığı her top bir zeka ürünü,top geçer geçmez önemli değil,ama doğru yere topu atıyor,beyninle ayaklarını birleştirse büyük oyuncu olur diyen Sabri'ye Rijkaard nasıl hakim olacağını biliyor,böyle devam Sabri harika oynuyorsun!

Şu son haftalarda açtığı ortalar süper. Yani harbi süper, müthiş toplar kesiyor. Her türlü hem de...

Şu son haftalarda açtığı ortalar süper. Yani harbi süper, müthiş toplar kesiyor. Her türlü hem de...

Bir de düşündüğü yere kesebilse daha güzel olacak :D Sivas maçında iki orta açtı. İkisi de düşündüğü yerin tam tersine gitti :) Dün de büyük ihtimal Kewell'a açtı :D

sabri f.r nin elinin altında kendini buldu.eksik olduğu yönü ortalar konusunda gelişimi harika.böle devam et ferrari sabri:)

Bir de düşündüğü yere kesebilse daha güzel olacak :D Sivas maçında iki orta açtı. İkisi de düşündüğü yerin tam tersine gitti :) Dün de büyük ihtimal Kewell'a açtı :D

Olsun yahu, öyle sert göndersin ceza alanına bir vuran çıkar illaki:)

düşünün spor yazarları eleştiriyor, taraftar eleştiriyor, sözlüklere bakıyorsun eleştiriliyorsun, sabri ne yapıyor bunlara gogus gerip gözle görünür oranda kendini geliştiriyor. bu her insanın harcı değil...

inşallah aynı düzeyse gelişmeye devam eder...

alt yapımızdan gelmesi işin bir başka güzel tarafı

Saygıyı hakediyor Sabri,böyle oynasın 11'e yazılacak ilk adamlardan biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt