#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Simdi A takim a2 takimina karsi oynuyor. Sabri sag kanat oynuyor Keita'nin yoklugunda.

Dusundum'de. Devre arasi African Nations Cup var, Keita yok. Sabriyi alistiriyormu'ki diye aklima geldi:D

Guzel de gol atti.

Sabri böyle oynamaya devam edebilse keşke... Zamanında az bağırmadım kendisine ama, oynayınca da kralını getirsen karşısına maymun eder..

Fatih Terim gecenler söyle bi söz söylediydi:

bu Sabriyi nasil begenmezler suanda dünyada en hizli Ataka cikan ve Defansa gelen bek lerden biri

bence cok hakli Terim

Sabride inanilmaz bi Güc, Hiz ve Kondisyon var Maclarda Dikkat edin 80.dk lardan sonra Rakip bittikden sonra Halen Ayakta Kaliyor ve 3-4 cok tehlikeli Bindirmeler yapiyor

Euro2008 de lahmi maymuna cevirdiydi :D

Allah Nazardan Saklasin

Sabri cok kral adam cidden, arada sirada delleniyor falan ama futbolunu baya gelistirdi. Ceza sahasi icine girip gol atiyor, yok efenim bindirmeler mi dersin, Nondanin kafasina slam diye topu indirmesi mi dersin, paslarindaki duzelme mi dersin, kademeye girmesini mi dersin bilmem de su an takimin reislerinden birisi. Arada sirada hucuma kendini fazla kaptirip yarim saatte defansa dondugu oluyor ama o kadar da olcek.

Sabri artık class atladı,level up,artık Sabri başka bir stilde top oynuyor,gerçekten her maç üzerine biraz daha koyuyor,yetmiyor gidip kaleye ayağının içiyle şutlar atıyor felan :D

Sabri'yle ilgili geçmişte kalan bütün anıları silin :D

63695F61665F636161695162656B63646B65619E9A627F85.jpg

İyi oynadıkça Sabri'nin ne kadar yakışıklı olduğunu anlıyorum :D

Genç kızlara buradan bir çağrı yapalım,maçlara gelin ve hayatınızın prensini ayakta alkışlayın,Kıvanç Tatlıtuğ'a ölüyorsunuz,aynı renk gözler Sabri'de de var haydiiii!

İyi oynadıkça Sabri'nin ne kadar yakışıklı olduğunu anlıyorum :D

Genç kızlara buradan bir çağrı yapalım,maçlara gelin ve hayatınızın prensini ayakta alkışlayın,Kıvanç Tatlıtuğ'a ölüyorsunuz,aynı renk gözler Sabri'de de var haydiiii!

Saçlarıda unutmamak lazım :D

Oğlum kızlar hep gevur erkekleri seviyor ya :D

Ama gevur kızlarıda bizi tercih ediyor :D

Sence bu bir çelişki mi Mesut :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt