#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Maç sonunda taraftarlardan biri Sabri'ye 5 senedir orta açmasını öğrenemedin diye bağırmış :)

Bu maçta bence oynamaya çalışan bir tek sabri vardı.Herkes önyargılı ona karşı.Şimdi bugün maçı izleyenlere soruyorum:Arda korner kullanmayı biliyor mu?Kaç korner kullandı hep ön direk ve bazısınıda yetiştiremedi bile.Bir şut çekti karşıdan taca çıktı ama sizin işiniz gücünüz sabri.

Bugun kotuydu, cok bos birakti bolgesini. Sene basindan beri oynadigi iyi futbolu harcamayin ama.

Simdi maratonda golu gordum, Sabri'nin isteksiz geriye donusu dokundu biraz. Yalandan savunma yapiyor.

İlk yarıda rezaletti çok aksadı kendi kanadında.

Hakan Balta ile beraber takımın en kötüsüydü.

IBB macinda gorelim bir kucuk kaptan Ugur nasil oynayacak.

Güzel güzel oynayan adamın kanadına Barış diye birisi geldi ve kötü gözüktü. Başka bir açıklama bulamıyorum. Sezon başından beri istikrarlı bir şekilde iyi oynayan adamı, Barış tek başına mahvetti.

Niye gülüyorsun? Rakip sol açıklarının yapamadıklarını, Barış tek başına yaptı. Helal olsun diyorum ben.

Sabri bugün Annenden gerçekten özür diliyorum kendimi kaybettim bayram bayram bastım küfürü.

Senin bu takımda yerin yok kardeşim ne huyunla ne oyununla bu takımın formasını giymeyi haketmiyorsun.Ortan mı kötü 10 senedir futbolun içindesin düzeltmemen için hiçbir sebep yok.Müdahaleye geç kalıyorsun tek artık sürat.Huy desen kendini kaybetmenden mi hırsından mı anlamıyorum ama bu takıma çok büyk zarar veriyorsun.Umarım kapının önüne koyarlar seni çünkü senin kendini geliştirecek bir halin kalmamış.

Sabri bugün Annenden gerçekten özür diliyorum kendimi kaybettim bayram bayram bastım küfürü.

Senin bu takımda yerin yok kardeşim ne huyunla ne oyununla bu takımın formasını giymeyi haketmiyorsun.Ortan mı kötü 10 senedir futbolun içindesin düzeltmemen için hiçbir sebep yok.Müdahaleye geç kalıyorsun tek artık sürat.Huy desen kendini kaybetmenden mi hırsından mı anlamıyorum ama bu takıma çok büyk zarar veriyorsun.Umarım kapının önüne koyarlar seni çünkü senin kendini geliştirecek bir halin kalmamış.

Bu sene ilk macini izleyen genc taraftarin akil almaz drami?

baktı takım koşmuyor banane ya demiştir herhalde Sabri. özellikle 2 haftadır çok hırslıydı takımın hırssızlığı onuda etkilemiş.. he 1 maç kötü oynadı diye kötülemek Galatasaraylılağa yakışmaz.

baktı takım koşmuyor banane ya demiştir herhalde Sabri. özellikle 2 haftadır çok hırslıydı takımın hırssızlığı onuda etkilemiş.. he 1 maç kötü oynadı diye kötülemek Galatasaraylılağa yakışmaz.

İstikrarsız.2 hafta iyi 1 hafta kötü yok öyle. madem kötü ortaların çıkmayacaksın hücuma biz en iyi hücumu kanatlardan yaptık ama o ortaları gördükçe insan yakıştıramıyor o oyuncuyu takıma.

Arada bir olur böyle kötü maclari ,daha kredisi var ama

sezon basindan beri cok iyi oynuyor haftaya yine keitayla sag kanadin anasini aglatir.

Havadan gelen topa gelisine bekletmeden vurarak orta acmaya calisti,sonuc malum.

Çok kötüydü,hani hücumda kötü olsa neyse gerçekten rezildi,bu kadar kötü oynamaya hakkı yok hiçbir Galatasaraylı oyuncunun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt