- 19 Mayıs 2009
- 13.176
- 22
- 1.363
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
Nazar boncuğu.
Nazar boncuğu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel güzel oynayan adamın kanadına Barış diye birisi geldi ve kötü gözüktü. Başka bir açıklama bulamıyorum. Sezon başından beri istikrarlı bir şekilde iyi oynayan adamı, Barış tek başına mahvetti.
Niye gülüyorsun? Rakip sol açıklarının yapamadıklarını, Barış tek başına yaptı. Helal olsun diyorum ben.
Sabri bugün Annenden gerçekten özür diliyorum kendimi kaybettim bayram bayram bastım küfürü.
Senin bu takımda yerin yok kardeşim ne huyunla ne oyununla bu takımın formasını giymeyi haketmiyorsun.Ortan mı kötü 10 senedir futbolun içindesin düzeltmemen için hiçbir sebep yok.Müdahaleye geç kalıyorsun tek artık sürat.Huy desen kendini kaybetmenden mi hırsından mı anlamıyorum ama bu takıma çok büyk zarar veriyorsun.Umarım kapının önüne koyarlar seni çünkü senin kendini geliştirecek bir halin kalmamış.
baktı takım koşmuyor banane ya demiştir herhalde Sabri. özellikle 2 haftadır çok hırslıydı takımın hırssızlığı onuda etkilemiş.. he 1 maç kötü oynadı diye kötülemek Galatasaraylılağa yakışmaz.