#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Bugün iyi oynadı bence ama yine o ortaları varya deli etti beni.

Bu adam maçta hedefi tutturamıyo evlenince ne yapcak merak ediyom bunun çocuğu falan zor olur!!!!

Üç kişiyi geçip geriye dönebilen ve bu sefer 2 kişiyi geçip topu ileriye,tam rakibinin ayağına atabilen dünyadaki tek futbolcudur.

Üç kişiyi geçip geriye dönebilen ve bu sefer 2 kişiyi geçip topu ileriye,tam rakibinin ayağına atabilen dünyadaki tek futbolcudur.

Arda alkışladı ama o pozisyonda Sabriyi, bu da bi başarı senin için dedi sanırsam :)

komik adam ya bu Sabri ya da sarbi her neyse..

Allahım Sabri denen takoza bu kadar fiziksel özellik(hız dayanıklılık) vereceğine Ardaya verseydin.. :(

Bugün hiç yoktan iyiydi :o

O kadar koşturup bir orta yapamaması varya kahrediyor beni,ne olacak bu çocuğa...:cool:

bu çocuga kim korner ve serbest atis attiriyor sasiyorum

Yahu ne zaman Daniel Alves'i izlesem Sabri aklıma geliyor. Adam geçenlerde öyle bir gol attı ki Sabri'nin atmasını düşünmek bile zor:D

Sabri artık lütfen git. Dayanamıyorum,kalacaksan da ekstrem işlere kalkışma, hücuma çıkma, kaleye şut çekme, duran topların başına geçme, ara pası atmaya kalkışma, orta yapma, lütfen Sabri, biraz Galatasaraylı isen yapma!

Dani Alves'i geçtim bari Lahm'ı örnek al o da şık goller atıyor.

Milli takımda izleriz anca Sabri'yi popülaritesi o kadar arttı ki 5 yaşında ki çocuklar bile sokak arasında maç yaparken kötü şut atana Sabri gibi vurdun ha diyorlar yazık :D

Milli takımda izleriz anca Sabri'yi popülaritesi o kadar arttı ki 5 yaşında ki çocuklar bile sokak arasında maç yaparken kötü şut atana Sabri gibi vurdun ha diyorlar yazık :D

Geçen okul takımı antrenmanında bi şut attım dağlara taşlara gitti.Hoca diyorki ''Oğlum ne yaptın sen Sabri'yi izledin de mi geldin?''.:D

Milli takımda gine döktürecek :)

Sabri'yi severim. Halis muhlis GALATASARAY'lı oyuncularımızdan biridir ve daha uzun yıllar kulübümüze hizmet vermesinden mutluluk duyarım. Yürüyedur Sabri...

Sabri'yi severim. Halis muhlis GALATASARAY'lı oyuncularımızdan biridir ve daha uzun yıllar kulübümüze hizmet vermesinden mutluluk duyarım. Yürüyedur Sabri...

Uzun yillarmi :) Aman de kardes.. Düzelecekse tamam ama bu halde takimda kalmasi zarardan baska bise vermiyor takima maalesef. Dünki milli mactada ayni Sabriydi.. Böyle giderse hep ayni Sabri olarak kalacak sanirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt