#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

şu sabriye birileri şut ve orta antremanı yaptırmalı...vericeksiniz buna bir ay boyunca günde 5 saat orta ve şut çalışacak, bak nasıl gelişiyo yetenegi... bizim oyuncular tembel yeteri kadar antreman yapmıyorlar bence...

Eğer sut çekecekse sut çekmesini de öğrenmeli hakikaten. :rolleyes:

Sabri olmadığı zaman yokluğu hissedilen bir futbolcu.Varkende olmaması istenen.

Takımda en çok şut çeken oyuncu ben halı sahada 2 şutum onun gibi olsa üçüncüyü hayatta atmam ama adam yılmıyor ya:)

Takımda en çok şut çeken oyuncu ben halı sahada 2 şutum onun gibi olsa üçüncüyü hayatta atmam ama adam yılmıyor ya:)

:):) Haklisin grcekten.Benim anlamadigim bir sey var.Sahada hicmi uyarmiyorlar arkadaslari.Hani sut cekmek guzel birsey gol atmak icin sut gerekli ama kabiliyet yok Sabride,zorlamasin kendini artik.

Sabri'nin durumu ne acaba?Kayseri'de oynayacak mı?

Yine önünü bos bulunca daglara taslara vuracaksa iyilessede oynamasin istemem:)

Sağbek bulmamız lazım.Sabri sağbek değil.

Aslinda iyi kademeye giriyo bekte ama ileri fazla cikiyo birde cok yokluyo kaleyi. Tutsa neyse tutmuyoda.

takımda o kadar eksik var ki yakında kaleciler oyunda oynamak zorunda kalacak 31 kişilik kadroda 17 sakat olurmu yahu aklım hayalim almıyor

Recep İvedik futbola da el attı

Recep İvedik karatkeriyle tekrar sinemalarda boy göstermeye hazırlanan Şahan Gökbakar, Lig TV'nin 'Artistik Futbol' programına konuk oldu. Futbol dünyasındaki gelişmeleri ve futbolcuların davranışlarını kendine has bir üslupla yorumlayan Şahan Gökbakar'ı izlerken gülmekten kendinizi alamayacaksınız. İşte Recep İvedik'in futbola bakışı:

https://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=52253

Bizim lafımız pek kaale alınmadı ama Sabri 'yi şut atmaktan ancak Recep İvedik alıkoyardı, umarım muaffak olur.:)

Bu arada Şahan yine döktürmüş.

Şu şutların tutmadığını bi sabri anlayamadı zaten..

Taçları bile rakibe gönderiyor.Daha ne olsun.Ne de olsa duran topların usta ismi...

2 yıl önde kahvede maç izliyordum.Frikik kullanmak için mecburen topun başına sabri gelmişti.Spiker sabri için duran topların usta ismi diyince kahvedekilerin hepsi koptu...f5 lilerdende bi kaç kişi vardı onlar g..üyle güldüler dalga geçtiler....Ama şutu direkten döndü...:) Ayrıca inş... recep ivediğin söyledikleri onu akıllandırır.İğrenç ortaları yetmiyormuş gibi şut çekiyor.

Şahan doğru söylüyor valla ne diyim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt