#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Futbol zekası sıfırın altında yerlerde gezen ancak bu fizikle su takımdan avrupaya gitme mentalitesine sahip en yüksek futbolcu olan sabri gencti halen genc diyoruz yakında teknik direktör olacak hala orta açıp sut cekemeyen ancak yine diyorum hızıyla kazanan bir futbolcu orta acabilse zaten su anda barcelonadaydı

artik sutlari daglara taslara gitmiyor, gezegenlere gidiyor. insan bu kadarmi kotu sut çeker ya

Sabri'de suc yokki sabriyi duran topların basına gecirende hata var veya sen sut cek diyende sabrinin maksimumu bu işte fazla seyler beklemeyin yine hiç yoktan iyidir:D lanetli bölgeye lanetli adam gecer anca:D

Şut çekmeyi topa bütün gücüyle vurmak zannediyor.

Nonda , Kewell , Lincoln , Baros varken ayaklarına bakıp öğrenmeli şut atarken adamlar kendilerini hiç kasmıyor. Oysaki bizim Sabri sanki meşin top a değilde "Demi-cannon 32 lb" 200 kiloluk savaş topuna vuruyor. Bu ikisinin arasındaki farkı bilmeli. Aralarında 199.650 kg fark var.

Renkdaşlar siz Sabri'nin gençliğindeki,tecrübesiz performansından bahsediyorsunuz.Sabri'nin iyi şutları iyi ortaları yok mu?Yok derseniz birdaha düşünün derim.Olimpiakos ve Kayseri(geçen seneki) dahasıda var...

Renkdaşlar siz Sabri'nin gençliğindeki,tecrübesiz performansından bahsediyorsunuz.Sabri'nin iyi şutları iyi ortaları yok mu?Yok derseniz birdaha düşünün derim.Olimpiakos ve Kayseri(geçen seneki) dahasıda var...

Sivas maçında ayhana verdiği yerden süper orta olmasa kurtulamazdık zaten.bence sabrinin tek sorunu şut çekmemeli.ve sağ bekte çok açık veriyor.ama sağ açıkta türkiyenin en süratli ve iyi oyuncularındandır.

Galatasaray'da Sayısız maça çıkmış bari 10 maçta adam akıllı orta falan açsın

Şut çekmeyi topa bütün gücüyle vurmak zannediyor.

Nonda , Kewell , Lincoln , Baros varken ayaklarına bakıp öğrenmeli şut atarken adamlar kendilerini hiç kasmıyor. Oysaki bizim Sabri sanki meşin top a değilde "Demi-cannon 32 lb" 200 kiloluk savaş topuna vuruyor. Bu ikisinin arasındaki farkı bilmeli. Aralarında 199.650 kg fark var.

Nondayı bu örnekten çıkart futbolculugu unutmuş bir adamı sabri gibi mücadeleci bir adama örnek göstermek yanlıs olur

Bende her maç o kadar orta açıp şut çeksem eminimki benimde asistim ve golüm olur.Ya yapmayın tamam Sabri iyidir hoştur da yüzdeye vurursak orta ve şutları anormal şekilde düşük kalıyor.Çekmesin demiyorum da abartıyor yani hiç mi tutmaz!!

Sabri'nin kötü şut çektiğini önce kendi kabullenmesi lazım ki şut çekmesin.Gerekte yok onun bu kadar şut çekmesine.

Alışkanlık haline getirmiş Osman Tamburacı güzel bir yazı yazmış Sabri'ye ama o gene bildiğini yapacak!

Ben Sabri yüzünden bir ay ceza aldim!! Benim ne kadar hakli oldugum Sabrinin her sutundan sonra belli oluyor

Belki ileride kendisini geliştirir...Ya bi adam senelerdir oynar hiçmi geliştirmez kendisini...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt