#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Allah rızası için biri şu adamı uyarsın,olmuyor Sabriciğim.. şutlar kaleyi bulmuyor,direğe bile çarpmıyor yahu.Güzelim saçlarımı yoluyorum senin yüzünden :D

Karakteri de değişti,hakemlerle ve futbolcularla çok polemiğe giriyor .. Yakışmıyor sabriye..

Sağ açıkda daha iyi oynuyor ama sağ bekte ondan başka oynayacak adam yok :o

''sabri şuutt ve taç!'' Sabri oku bunu.:D:D

Yahu yeter adamla dalga geçtiğiniz.

Adamın kapasitesi bu ne yapalım ? :o

Ya geçen seneki 5-3lük Sivas maçını ne çabuk unuttunuz??:mad::mad:Geçen seneki Kayseri, Fener.Bu seneki Denizli maçları Olimpiakos maçı vs vs...Ya Lincoln'e kötü deseler kızarsınız değil mi?Sabri de bizim futbolcumuz.Bence bu kadar eleştirilmeye hakkı yok...

Sabriyi barışın yerinde denesek nasıl olur acaba...Hem orta yapmaz..:D presi ve mücadelesi çok daha iyi..Ve en azından barışa göre top kullanma becerisi daha iyi..

Ne diyorsunuz?

Sabri orta yapamaz. Kaleyi bulan şutu yok. Sağ bek oynarken sağ açık oynayan pas vermez. Sağ açık oynarken Sğ bek oynayana yardım etmez ve pas vermez. Sürekli sinirli ve arkadaşlarına bağırır. Bu oyuncu Galatasaray'da niye oynuyor, anlamak imkansız.

Sabri orta yapamaz. Kaleyi bulan şutu yok. Sağ bek oynarken sağ açık oynayan pas vermez. Sağ açık oynarken Sğ bek oynayana yardım etmez ve pas vermez. Sürekli sinirli ve arkadaşlarına bağırır. Bu oyuncu Galatasaray'da niye oynuyor, anlamak imkansız.

Ya nasıl kaleyi bulan şutu yok ya.:confused:Geçen seneki Kayseri.Bu sene milli takım frikik golü+Werder Bremen maçı+Olimpiakos maçı....

Yok daha neler :D

Adam hem milli takımda hemde Galatasaray'da oynuyor :)

Yahu adam Euro 2008 yarı final maçı oynamış üstüne üstük o maçta birde asis yaptı :D

Ben de anlamadım niye oynuyor:f68.gif:

Orta yapma konusunda kabiliyeti yok katiliyorum ama Guizadan daha iyi sut cekiyor.:)

sabri gözünü seviyim calis artik biraz. hep top kayiplari, hatali ortalar, daglara taslara sutlar. bu ara acayip formsuz sivas macindada goller kanadindan geldi. olmuyor yakismiyor galatasaray futbolcusuna calismamak.

Seviyorum kendisini ama bu kadar yılda hiç mi gelişmez yada gelişmeye çalışmaz? :rolleyes:

Sabri'ye kaptanlık yolu

Takımımızda bu sezon sık sık ’kaptanlık’ tartışması kendisini gösterdi. Ve bu konu Sivasspor maçı öncesi yine Cimbom’un kapısını çaldı.

Takımımızda bu sezon sık sık ’kaptanlık’ tartışması kendisini gösterdi. Ve bu konu Sivasspor maçı öncesi yine Cimbom’un kapısını çaldı. Birinci kaptan Hasan Şaş’ın sakatlığının sürmesi, Ümit Karan’ın yedek kulübesinde olması ve Denizlispor maçında 3. kaptan Ayhan Akman’ın kırmızı kart görmesi sonrası sarı kırmızı takımda aynı soruyu yine gündeme geldi; " Sivas’ta sahaya kim kaptan çıkacak?"

G.Saray Futbol Komitesi’nde bu konu Florya’da masaya yatırıldı. Karan’ın, Denizlispor karşısında iyi bir ikili olan Nonda ile Baros’un arkasında yedek soyunması halinde Sivas’ta sahaya Sabri Sarıoğlu’nun kaptan olarak çıkmasına karar verildi. Devre arasında, ’Hayaliyle yaşadığım şeyi gerçekleştirememek beni kırıyor" yorumunu yapan Sabri kupa maçının rövanşında muradına erecek.

Başkanımız Adnan Polat ve idareciler de devre arasında kaptanlık konusunda yorum yaparak tepki gösterdikleri Sabri Sarıoğlu’nu böylece affetmiş oldu.

Sivas maçında Ümit Karan kaptan olarak çıkar ;)

Baros'un yoklugunda oynar

Yılda 50 maç yapar 5 tanesinde iyi oynar , 5 tanesinde vasat oynar 40 tanesinde izleyeni deli eder. Çok ilginç , Sabri'nin yerine çok rahat oynayabilecek oyuncular var.

Sabri kendini kabullense aslında.Ben iyi şut çekemiyorum deyip çekmese çok daha iyi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt