#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Sabri ne zaman kovacaklar çok merak ediyorum. Galtasaray camiasına yakışmıyor.

Dün akşam Hakan Ünsal ve Sergen in programını izliyorum,

Ercan Taner, Sabri yi yorumlasını istedi Ünsal dan,

Hakan çok güzel geçiştirdi Sarbi meselesini,

Lincolnü, Baros u itin g.tüne sokmayı çok iyi biliyorlar ama

Bir tane yorumcunun çıkıpda bu Sabri nin GS de ne işi var dediğini duymadım, bugüne kadar Sabri den çok daha iyi kim bilir kaç futbocuyu yerden yere vurmuştur bu yorumcular ama birgün bile Sabri yi eleştirmiyorlar yada bana denk gelmiyor heralde.

Ya bu cocuga kötü oynadıgı zaman çok kızıyorum ama bazen de acıyorum. Günah keçisi oluyor her zaman. Aslında Arda gibi gerçek bir Galatasaray'lı olduğuna şüphem yok ama biraz kendini geliştirse vasatın üstünde oynasa kimse laf edemez zaten. Haydi bakalım sabri bundan sonra son şansı iyi kullan bari

Ya bu adamın mevkisi sağ bek değil.Orta yapmayı bilmese bile asıl yeri sağ açıktır.Sağ bekde oynadıkça gol yiyoruz o kanattan.

Uğur,Allah aşkına dön artık DÖN ! Nasıl iştir bu anlamıyorum,bir türlü gelemedi adam,ha geldi,ha gelecek derken..:(

Sabri'nin Bordeaux maçında kendini ispatlaması gerek,bunun için iyi oynayacağını düşünüyorum.Yoksa sene sonunda ' baş baş ' diyebilir yönetim.

O kadar kolay bitirilecek oyuncu değil Sabri. Sonradan girdiğinde deplasman maçlarında çok yararlı oluyor.Yedekte olsa , kalmalı takımda gitmemeli.

Ya bu adamın mevkisi sağ bek değil.Orta yapmayı bilmese bile asıl yeri sağ açıktır.Sağ bekde oynadıkça gol yiyoruz o kanattan.

Iki tarafida b..klu deynek. Nereye koyarsan koy degisen bise olmaz zaten. Ortada daha beter. Bosu bosuna orayi isgal ediyo. Sag beke koysan gol yiyoruz ordan. Ama milli takimda böyle degil, Fatih Terim artik napiyosa bunlara.

Sabri her kötü sonuçta VURUN ABALIYA oluyor:)

O kadar kolay bitirilecek oyuncu değil Sabri. Sonradan girdiğinde deplasman maçlarında çok yararlı oluyor.Yedekte olsa , kalmalı takımda gitmemeli.

Bence çok çok yetenekli,şut çekmediği sürece.zaten yeri bek değil.gol yiyince neden sucluyorsunuz anlamıyorum ?. ozelıkle avrupa maclarında süper.sag acık oynarsa süratiyle cok katıyor.kewell yerine biraz daha erken girse bordo macında süper olurdu.girince neler yaptı gördük.tutamadılar sabriyi sag açıkta.

Bence en büyük sorunu ŞUT çekmesi

Onun beyninden ŞUT çekme terimini silmemiz gerekiyor

Bence çok çok yetenekli,şut çekmediği sürece.zaten yeri bek değil.gol yiyince neden sucluyorsunuz anlamıyorum ?. ozelıkle avrupa maclarında süper.sag acık oynarsa süratiyle cok katıyor.kewell yerine biraz daha erken girse bordo macında süper olurdu.girince neler yaptı gördük.tutamadılar sabriyi sag açıkta.

Evet. Bordeaux maçında sonradan girip ne kadar hareketlendirdiğini gördük.Gol atabilseydik onun sayesinde olacaktı.Sağ açıkta daha etkili.Zamanla şut olayı da çözülecektir inşallah.

BU adamın şut olayı futbolculuk hayatı bitsede çözülmez:)

Kapasite meselesi. Hatta beyin meselesi

BU adamın şut olayı futbolculuk hayatı bitsede çözülmez:)

Kapasite meselesi. Hatta beyin meselesi

+1905 güzel yorum:m26::m26:

Bazen düşnüyorum bu sabrinin top satıcılarıyla gizli bir anlaşması filanmı var bütün toplarımız onun yüzünden STAD dışına çıkıp heba oluyor:D:D:D

Artık aklını başına alsın.Acımazlar gönderirler,kendisine yazık olur.

+1905

Günlerdir bunu söyleye söyleye dilimde tüy bitti.Beni birtek sen anlamışsın renkdaş...

Geçen sene Kayseri maçlarında ne şutlar çekmişti be ah ah keşke hep öyle çekebilse

Şut çekme şu takımda 2.yarı SAĞ AÇIĞA girebilecek en iyi yedeksin.

Şut çekme falan yok abi çalışsın ya işi ne?Yaşını falan almadı daha.kendine zaman ayırsın orta-şut çalışsın yoksa çok zor işi.

Sabri sabri sabir! ah sabri, bazi maclar oyle bir oynuyorsun ki YURU BE KOCUM kim tutar seni diye dusunuyorum, bazi maclar oluyorki soruyorum baskalarina, ya bu nasil profesionel futbolcu oldu ya?

eksilerin mi? oh yazmakla bitmez de ben yinede bir baslayim:

Orta yapmasini bilmiyorsun

Sutlarin cok cok isabetsiz

cirkef bir oyuncusun

dik kafalisin

cok duygusalsin

Taktik anlaysin yani ne zaman nerede durman gerektigin hic bilmiyorsun.

Artilarin:

COK COK suratlisin,

Kondisyonun cok iyi seni yormak icin 2 mac ust uste oynanmali

calim atmayi da iyi biliyorsun.

Peki neler oluyorda bu kadar kotu bir performans ciziyorsun bu sezon?

Ki muthis oynadigin maclar var, Bir Liverpool deplasmani premier league rakip oyuncularini sahada yok derecesine ezmen, Avrupa sampiyonasinda dunyanin unlu oyuncularini bacak arasi gecmen baslarini dondermen...

Sahsi dusuncem: o duygusalligin kendini elinden geldiginden daha fazlasini yapmasina yol aciyor ve enerjini bosa harcamanin bunun yanindada defansif guvenligini riske verdigin kanatindeyim.

Egerki sadece verilen gorevini yaparsan o kadar etkili oluyorsunki bunu hepimiz biliyoruz. Sag bek mis, sag acik mis bunlar onemli degil. Iyi bir futbolcu olman icin futbolun her bolumunu tamamen sahip olman bir sart degil.

Insallah Bulent Korkmazi dinlersin, Sahada kendi gorevine yapip, frikikleri kullanma israrini birakirsin, kaleye sadece yerinde sut atip yerinde daha musait bir arkadasin var ise ona pas aktarirsin, ve daha istikrarli olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt