Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu
Sabri sabri sabir! ah sabri, bazi maclar oyle bir oynuyorsun ki YURU BE KOCUM kim tutar seni diye dusunuyorum, bazi maclar oluyorki soruyorum baskalarina, ya bu nasil profesionel futbolcu oldu ya?
eksilerin mi? oh yazmakla bitmez de ben yinede bir baslayim:
Orta yapmasini bilmiyorsun
Sutlarin cok cok isabetsiz
cirkef bir oyuncusun
dik kafalisin
cok duygusalsin
Taktik anlaysin yani ne zaman nerede durman gerektigin hic bilmiyorsun.
Artilarin:
COK COK suratlisin,
Kondisyonun cok iyi seni yormak icin 2 mac ust uste oynanmali
calim atmayi da iyi biliyorsun.
Peki neler oluyorda bu kadar kotu bir performans ciziyorsun bu sezon?
Ki muthis oynadigin maclar var, Bir Liverpool deplasmani premier league rakip oyuncularini sahada yok derecesine ezmen, Avrupa sampiyonasinda dunyanin unlu oyuncularini bacak arasi gecmen baslarini dondermen...
Sahsi dusuncem: o duygusalligin kendini elinden geldiginden daha fazlasini yapmasina yol aciyor ve enerjini bosa harcamanin bunun yanindada defansif guvenligini riske verdigin kanatindeyim.
Egerki sadece verilen gorevini yaparsan o kadar etkili oluyorsunki bunu hepimiz biliyoruz. Sag bek mis, sag acik mis bunlar onemli degil. Iyi bir futbolcu olman icin futbolun her bolumunu tamamen sahip olman bir sart degil.
Insallah Bulent Korkmazi dinlersin, Sahada kendi gorevine yapip, frikikleri kullanma israrini birakirsin, kaleye sadece yerinde sut atip yerinde daha musait bir arkadasin var ise ona pas aktarirsin, ve daha istikrarli olursun.