#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

O kadar mutlu etti ki beni bir daha Sabri'ye yaptıklarından dolayı tek bir kötü söz söylersem bende Galatasaraylı değilim.

Elinden gelenin en iyisini yapıyor, baska ne istiyorsunuz

bu sıralar çok eleştiriliyordu bu kadar eleştiriyide hak etmiyordu, kaleyi tutan ilk şutu gol oldu.. (: orta yapmayı becerebildiğinde daha iyi olacak..

Benim için Sabri Artık Bitmiştir. Fener Maçında Hatrick'de Yapsa Bordo Maçında Harikalarda yaratsa Gözümdeki Değeri 0 ( sıfır ) Daha yazılıcak Çok Şey var ama üstündeki Formaya Dua Etsin

Kocaeli Maçından Sonra Böyle Demiştim Ama Vazgeçtim Be Sabri Bir Gol Attın Gönülleri Tekrar Fethettin :)

Helal be Sabri..İyi çaktın..Tam zamanında çaktın..:)

Maç bittikten sonra olanlar çok güzeldi bilmiyorum Tv gösterdi mi ama.

Sabri kapalının önüne gelip formayı yere serdi ve ona eğilip başını koydu. :016:Sonrada 3'lü çektirip soyunma odasına gitti...;)

Sabri hakkinda birisi bir yorum yazmisti Werder Bremen milli macinda sonra ya burada yada baska bir forumda hatirlamiyorum ama soyle yaziyordu.Attigi bir gol ve yaptigi asistle hic kaybetmedigi ozguveni yuzunden cektigi sutlarda ve ortalarda azalma olmayacak diye yazmislardi.Bu mactada oyle olacak kaybetmedigi ozguveni simdi tavan yapacak.Sabri hirslidir,kosar mucadele eder tamam ama ben bu macta kritik bir gol atti diye goruslerimi 360 derece degistiremem.Sabri orta acmayi bilmiyor ve sutlari duzgun degil.Tabiiki attigi gole cok sevindim ama gorulen seyleri bir mac gecti diye degistirmeye calismak olmaz.

sabri böyle oyna canimiz feda. helal olsun sana ve bütün takima.

Sabrinin secde show'u superdi:D

Hayat sen nelere kadirsin, 4 gun once adama kufur edenler bu gece Sabriiii Sabriii diye bagiriyordu. Simdilik baya bi kredi kazandin Sabri, bunu iyi kullan:)

news_manset_resim_z5_sabri.jpg

'Sabri'n sonu selamet..

Lig tv

Sabri diğer futbolcularımız gibi canını dişine takarak oynadı.Onu hiç eleştirmedim ve eleştirmemde...

yıllardır bu gol için alıştırma yapıyomuş meğer:D hiç bi zaman sabriye laf atmadım...onun kadar isteklisi yok.benim için bu yeterli...

""Sabri"n Sonu Selamet"..Lig TV başlıkta yaratıcılık sınırlarını zorlamış..:D

O kadar dağlara taşlara vuran Sabri'nin şutunda bu sefer daha topa vurmadan goooll diye bagırdım

Ne tuaf dimi :)

İyi oynama hakkını bugün kullandı umarım bizi yanıltırda performansı sürekli olur.Biz sabriden gol beklemiyoruz o işin ekstrası;sabri bir sağ bekin ne yapması gerekiyorsa onu yapsın yeter.

İyi oynama hakkını bugün kullandı umarım bizi yanıltırda performansı sürekli olur.Biz sabriden gol beklemiyoruz o işin ekstrası;sabri bir sağ bekin ne yapması gerekiyorsa onu yapsın yeter.

İşin garip tarafı Sabri sağ bek değil, ondan sağ bek ne yapması gerekiyorsa onu beklememiz haksızlık olur....

ulan Sabri ne adamsın... dövsem dövemem sevsem sevemem :D kerata seni... HARİKA ÇAKTIN KOÇUMMMMMMM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt