#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Sabriyi seviyorum yaradandan ötürü:D ona sıgınarak vurdu hocanın yuzu suyu hurmetine gol oldu:D ama yinede o anda ona cesaret ettigi için tebrik ediyorum;)

Sabri vurdu gol oldu..

inanamadım ya :)

Her maç vurur artık 3 5 tane :(

Sabri bu turu gecmemizi sagladin ya bi süre benden torpillisin. Bi süre hatalarini görmicem elestirmicem seni:) Güzel gol attin gerci öyle vuruslar cok yapiyodun ama kaleyi tutmuyodu bu kez tuttu. Geriyede cok geldin. Demekki senin ilacin Bülent Hocaymis. Insallah böyle devam edersin kendini bozmazsin.

Sabri gol atmak dışında aynı Sabri'ydi. Ama o golü attı ya. İşte o ama var ya...:)

Geriyede geldi ya, ben Skibbe zamanindaki Sabriden farkli bi Sabri oldugunu söyleyebilirim. Tabii kendi düsüncem, sizler ayri yorumlayabilirsiniz. Düzelme var var:)

Sabri'nin golünü hala izleyememekle birlikte maç sonu röportajlarını dinlemenizi tavsiye ederim. Ayağına sağlık Sabri...

Geriyede geldi ya, ben Skibbe zamanindaki Sabriden farkli bi Sabri oldugunu söyleyebilirim. Tabii kendi düsüncem, sizler ayri yorumlayabilirsiniz. Düzelme var var:)

Geriye geldiği yok. Kadrodışı bırakılabilecek olmasının getirdiği bir gaz o. 3-4 maç sonra düzelir, bildiğimiz Sabri olur. Ama o golü yüzünden az da olsa sempati duyacağım bu adama hep.:D

Bir önceki şutunda hani kalecinin çıkardığı şut ozaman arkadaşa dedimki iyikide gol olmadı yoksa sabri her maç en az 5-6 tane daha çekerdi.

Ama son golü iyikide atmış :D:D:D

Dün gol sonrasi sevinmesi olsun röportaji olsun ayriydi. Cogu zaman bizi cileden cikartip kendini olmayacak seyler söylettirdi. Ben bundan sonra Sabriye agzima geleni söylemeyecegim. Dün gördümki o gercekten bi Galatasarayli. Sadece o Galatasaray sevgisi bile üstüne cok gidilmemesi icin bir neden diye düsünüyorum.

Sana sene sonuna kadar torpil.Ama cok büyük hatalar yapmadigin sürece:)

Sabriden başka biri atsaydı o golü,bu kadar duygulanmazdım..Kendini toplamışsındır umarım,golünden sonraki sevincinle mahfettin bizi ..

Sabri ağlıyordum tam eleniyoruz diye ama sevinç gözyaşlarına döndü öyle bir vurdun ki,arkadaşlar Sabri vurdu Sinan dedi dedim Sabri mi? ama nasıl olur ya :D olan olmuştu sağol Sabri bize bu mutluluğu yaşattın!

Şu takımda herşeye rağmen, uzaklardan gol atmayı bilen ve bu işi füzevari yapabilen biri varsa o da Sabri'dir.

adszr.png

Kontrolsüz güç, güç değildir ... !

Önce Terim Kontrol altına aldı, Şimdi Korkmaz ...

Umarım Sabri bu maçla beraber kendine gelir.

Kontrolsüz güç, güç değildir ... !

Önce Terim Kontrol altına aldı, Şimdi Korkmaz ...

Umarım Sabri bu maçla beraber kendine gelir.

İnşallah öyle olur ama yerini çok kaybediyor sahada mevkisinin adamı olmadığı çok belli çok harika bir gol attı ve herşey rafa kalktı,olsun olumlu düşünelim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt