#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Ah be sabri, degisiklik istemene ragmen tekrar oyuna girip seke seke topun pesinden kostun sakatlandin.Don artik ozledik seni.Sabri-Keita ikilisini gormek istiyorum artik sahada.

Ah be sabri, degisiklik istemene ragmen tekrar oyuna girip seke seke topun pesinden kostun sakatlandin.Don artik ozledik seni.Sabri-Keita ikilisini gormek istiyorum artik sahada.

İşte Galatasaraylılık ruhu budur. Ama amatörce davrandı orada. :(

dön artık ya keita sabri ikilisi ile kanatta terör estiriyoduk şimdi olmuyo dön artık be :(

Sabrim ne zaman döneceksin.

of reyis of nerdesin

Dön artık Sabri dön!!! bir daha eleştirmicem seni gerçi bu sezonun başından beri eleştirmedim de

Senin bu sene sol bek oynadığın maç vardı müthiş oynamıştın rakip tallin de olsa sol bek olmana rağmen rakip atakları kesip en az 7-8 kez oyunu açmıştın uzun ters toplarla :o

Yaaaaa böyle ararsınız Sabri'yi işte! Hadi eleştirin yine hadi yine defol deyin.. Yine yuhalayın ıslıklayın ! ! ! ! Ben her seferinde o bizim ruhumuz dediğimde edilmedik laf kalmıyodu... Ben yine, hala söylüyorum.. Sabri Bizim Ruhumuzdur!!!

21935.jpg

Özledik be Sabri

Yaaaaa böyle ararsınız Sabri'yi işte! Hadi eleştirin yine hadi yine defol deyin.. Yine yuhalayın ıslıklayın ! ! ! ! Ben her seferinde o bizim ruhumuz dediğimde edilmedik laf kalmıyodu... Ben yine, hala söylüyorum.. Sabri Bizim Ruhumuzdur!!!

:2_thumbs_up_-_anima

Ne alaka? Sabri daha bu sezon iyi oynamayi ve istikrarli olmayi ögrendi. Bundan önce millet keyfinden Sabri'yi yuhalamiyordu herhalde. Gercekten kötüydü ve kötü oynayan bir oyuncuyu kim takiminda görmek ister ? Yemisim ruhunu ozaman. Takimima faydasi varmi yokmu ben ona bakarim. Bu sezon faydasi var ve o yüzden özlüyoruz onu.

Türkiye'nin en iyi beklerinden.Çok koşuyor , kenarlardan iyi kaçıyordu.

Ne alaka? Sabri daha bu sezon iyi oynamayi ve istikrarli olmayi ögrendi. Bundan önce millet keyfinden Sabri'yi yuhalamiyordu herhalde. Gercekten kötüydü ve kötü oynayan bir oyuncuyu kim takiminda görmek ister ? Yemisim ruhunu ozaman. Takimima faydasi varmi yokmu ben ona bakarim. Bu sezon faydasi var ve o yüzden özlüyoruz onu.

Sabri herzaman bu takımın değişilmezi! Türkiye'de Sabri gibi koşan az var. Koşmak küçümsencek bişey değil Sabri oyuna hareket getiriyor. Bu sene de böyleydi daha önce de . Oyunu hızlandırıyor . Bizim ona ihtiyacımız var. Düşün ki koskoca Rijkaard bile takımdan çıkarmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt