Cüneyt şimşek
Kırmızı Üye
- 6 Aralık 2008
- 1.230
- 0
- 1.306
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
Hadi be Sabri özledik seni

Hadi be Sabri özledik seni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah be sabri, degisiklik istemene ragmen tekrar oyuna girip seke seke topun pesinden kostun sakatlandin.Don artik ozledik seni.Sabri-Keita ikilisini gormek istiyorum artik sahada.
Yaaaaa böyle ararsınız Sabri'yi işte! Hadi eleştirin yine hadi yine defol deyin.. Yine yuhalayın ıslıklayın ! ! ! ! Ben her seferinde o bizim ruhumuz dediğimde edilmedik laf kalmıyodu... Ben yine, hala söylüyorum.. Sabri Bizim Ruhumuzdur!!!
Yaaaaa böyle ararsınız Sabri'yi işte! Hadi eleştirin yine hadi yine defol deyin.. Yine yuhalayın ıslıklayın ! ! ! ! Ben her seferinde o bizim ruhumuz dediğimde edilmedik laf kalmıyodu... Ben yine, hala söylüyorum.. Sabri Bizim Ruhumuzdur!!!
Ne alaka? Sabri daha bu sezon iyi oynamayi ve istikrarli olmayi ögrendi. Bundan önce millet keyfinden Sabri'yi yuhalamiyordu herhalde. Gercekten kötüydü ve kötü oynayan bir oyuncuyu kim takiminda görmek ister ? Yemisim ruhunu ozaman. Takimima faydasi varmi yokmu ben ona bakarim. Bu sezon faydasi var ve o yüzden özlüyoruz onu.
Sabri gelecek dertler bitecek.