#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

yıllarca adam orta yapamıyo diye küfür ettik, ıslıkladık. Ama gel gör ki o adam Türkiye'nin en önemli bek'inin başında geliyormuş. :) gökhan gönül'ü bile sollar o konuda da eminim..

Abi koşsun pres yapsın kısa pas versin yeter,rakip ceza sahasının sağ kanadına getirip pas veriyordu hiç olmazsa atak başlatıyorduk

Bu aralar takımı ateşleyecek oyuncu lazım.Sabri onlardan biri.Of Allah'ım sol kanatta beğenmediğimiz Hakan Balta'yı bile mumla arar olduk.Bitecek mi şu kabus?:(

Bu aralar takımı ateşleyecek oyuncu lazım.Sabri onlardan biri.Of Allah'ım sol kanatta beğenmediğimiz Hakan Balta'yı bile mumla arar olduk.Bitecek mi şu kabus?:(

Keşke bitse bir an önce. Aklıma geldikçe üzülüyorum ne kadar bahtsızız :(

ya bu adamı özliyeceğim aklımın ucundan geçmezdi ama özledim. helede o keitayla olan uyumunu. samiyendeki bükreş macında ki gibi oynasalar bütün maçları kazanırız valla

iyi iyi inşallah bi sakatlık olmaz gene. sağ salim katılsınlar takıma. inşallah nüksetmez gene sakatlıkları.

Ah Sabri ne vardı sakat sakat o defarı atacak?

Sabri bi daha seni eleştirirsem "Ağzım dilim lal olsun:D"

Adamım benim hadi özledik seni ;)

Sabri'nin dönmesine az kaldı. Umarım döndüğünde yükselen grafiğini düşürecek bir performans sergilemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt