#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Duruma göre ikinci yarı girebilir belki...

Vay be "bir türlü kabul göremeyen adam Sabri" nasılda değerlenmiş taraftarın gözünde. Gözlerim yaşardı.

Beşiktaş maçında Uğur oynar sağ bekte. Sabri bize Madrid maçında lazım.

daha takımla antremanlara bile başlamamış madrid maçına yetişmesi de imkansız belki eses maçında sahada olur..

Daha sezon başında artık takımdan gitsin de yerine adam gibi biri gelsin diye beklerken şimdi herifin yolunu gözler oldum ya futbol hakkaten tuhaf oyun

Sabri ne olur dön vallahi tek kelime edersem adam değilim.Orta falan yapmasan da olur Uğur'dan kurtar yeter.Keita da biz de rahatlayalım.

Sabri ne olur dön vallahi tek kelime edersem adam değilim.Orta falan yapmasan da olur Uğur'dan kurtar yeter.Keita da biz de rahatlayalım.

Uğur bu takım için şanstır. Eğer tıkır tıkır işleyen bir 4-3-3 istiyorsak defans hattımızda şu anki kadro ile Emre Güngör ve Uğur mutlaka oynamalıdır.

Yazık adamın yaptıklarını görmek istemiyorsunuz.

Sabri de umarım biran önce takıma katılır. Bu takımın değerli bir futbolcusudur ve Uğur ile birlikte sağ bekte yıllarca sorun yaşamamızı engelleyecektir. Keşke biri sol biri sağ tarafta oynasaydı...

Uğur bu takım için şanstır. Eğer tıkır tıkır işleyen bir 4-3-3 istiyorsak defans hattımızda şu anki kadro ile Emre Güngör ve Uğur mutlaka oynamalıdır.

Sabri de umarım biran önce takıma katılır. Bu takımın değerli bir futbolcusudur ve Uğur ile birlikte sağ bekte yıllarca sorun yaşamamızı engelleyecektir. Keşke biri sol biri sağ tarafta oynasaydı...

Bence iyi bir 4-3-3 istiyorsak 'formda' bir Sabri oynamalıdır.1.si bindirmeleri çok daha etkili, 2.si Keita'yla çok daha iyi anlaşıyorlar.Sene başına bakarsak bunu çok net görebiliriz,ben dahil herkesi çok şaşırtmıştı.Uğur varken Keita ileride topu alıyor yardım gerekiyor bir bakıyorsun kimse yok.Yardım geldiğinde topu çok da iyi kullanamıyor.Önceden çok iyi ortalar yapardı şimdi çok nadir güzel orta görebiliyoruz.Ayrıca gittiği zaman dönerken sıkıntı çektiğine defalarca şahit oldum.Hatta stadda bunu çok daha net şekilde görebildim.Antalya maçından döndükten sonra tüm arkadaşlarımın iletilerinde Uğur'a ağır ithamlar vardı.Tabii o kadarını haketmiyor sadece çok formsuz.

Uğur'un ofansif desteği ve temposu yeterli olmadığı için Sabri diyorum.

Tıkır tıkır işleyen bi 4-3-3 istiyorsak, beklerimiz Sabri ve Caner olmalı. Ama Caner'in defansif yönünü kuvvetlendirip topu ayağında fazla tutmamayı öğrenmesi gerek.

Bugün oynuyor mu? Seni çok özleyeceğimiz hiç aklıma gelmezdi. Dön artık.

Filmlere konu olur sabri.. :D

Bir zamanlar fakir tribüne şut atan sabri vardı :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt